2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397426 بازدید | 77466 پست

ببینید بچه ها یه بار خوب و ادبی باهاتون حرف بزنم،😎😎

من شوخی میکنم جدی میگم در کل همینه که هست،،،یادم نمیاد تا حالا ازتون سوالات شخصی پرسیده باشم(فقط شخصی جنسی استثنا)،،،یادم نمیاد واسه عکس به کسی گیر داده باشم و تا جایی که بتونم بحثم نمیکنم،،،،حتی قضاوتم سعی میکنم نکنم(چه بکن بکنی شد،😁)

امااااا کسایی که قدیمی ترن من و میشناسن واسه بقیه هم میگم هر کس از شوخی من ناراحت میشه خاهشا بگه من احترام میزارم،،،ناراحتم نمیشم چون هرکس یه اخلاقی داره و مسلما خیلیاتون من و بی تربیت و بی شخصیت میدونید که اصلا مهم نیست چون همینه که هست،😎

من اینجا فقط به حرف یکی گوش ندادم اونم جیران بود گفت شوخی جنسی دوس نداره گفتم اوکی اما بدترش کردم چون جیران محکوم به تحمله،😎

اما بقیه رو که اوکی بدم دیگه واقعا احترام میزارم شوخی نمیکنم ،👙👙👙👙

بله عزیزمفداتبشم ان شاالله خودت وعزیزانت هم سلامت باشیدبازهم ممنون ازدلداریتبه خواهرم میگم خستم فلان ...

چه رک🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دماغم شده عین دماغ دلقکا😂😂قرمز و زخم. مبسوزه😬پسرمم همش اویزونه. میخوام سر به بیابون بذارم😵😵

مهسا هی بخور بده

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سلام عزیزم انشالله که خیره♥️♥️♥️♥️ نازی من هر چی میخونم باور میکنم خیلی راحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا ...

باور نکنید 

من خیلی اعضای اونطرف رو نمیشناسم ولی از تک و توک پیامهایی که میخونم متوجه میشم چقدر از صحبت هاتون دروغه و چقدر راست 

دختر آدم پولدار نمیتونه یکسری چیزا رو بپذیره یعنی نه که بخواد بجنگه ها بچه پولدار باشی خیلی چیزا برات قفله ندیدی بلد نیستی 

لاکچری آدما خیلی فرق می‌کنه یکی لباس سیصد تومنی رو میگه عالی ترین جنس یکی سه میلیونی رو میگه دم دستی 

اونطرف خیلی عجیبن انگار تقسیم شدن به گروه های دوستی و فقط دوست خودشون رو قبول دارن 

بارها خوندم خورشت بدون گوشت یکی رو تایید کردن و لقب کدبانو بهش دادن بعد غذای پرگوشت یکی دیگه رو با وزن و گرم حساب کردن که بهش ثابت کنن کم گوشت میریزه 

تیشرت بی کیفیت دویست تومنی یکی رو تایید کردن مانتو دم دستی هشتصد تومنی نفر بعدی رو تخریب 

منطقه ها و آدم ها خیلی متفاوت هستند 

یکی مثل ما هیچ محصول و ورودی از اقوام  نداره ماهی 15 میلیون خرج خورد و خوراک می‌کنه اونم با حساب و کتاب و برنامه ریزی

خواهر من با من هم محلی هست یک بچه بیشتر نداره ماهی سی تومن خرج خورد و خوراک می‌کنه اونم با حساب و کتاب و دو دو تا چهار تا 

حالا من بگم خوب میخوریم خواهرم هم بگه خوب میخوریم

بین خوب من با خوب اون کلی فاصله ست

ققنوس
بیا امسال رو میک تولدشون عکس قبل کاشتشونو بزنیم. 😆😆😆

استوری هم بکنیم ندیده ها ببینند🤪طلاقمون میدن🤣🤣🤣

[QUOTE=367246970]اگه یافتی بی زحمت یه تک پا بیا و بچه های اینورم خبررر کن به محض یافتن دیگه هیچ کسیو ...

نامرد😅

بهار عزیزم من خوندم که پدرت مریض شده راستش بلد نیستم چیزی بگم ارووم بشی من اصلا بلد نیستم اینجور مواقع دلداری هم بدم اما میتونم دعا کنم پدرت خیلی سریع و پر انرژی این بیماری و شکست بده و باز خوشحال و خندان بیای از خسیسیات برامون بگی

ببینید بچه ها یه بار خوب و ادبی باهاتون حرف بزنم،😎😎من شوخی میکنم جدی میگم در کل همینه که هست،،،یاد ...

تو خیلیم دختر خوبی هستی.. قلب مهربونی داری.. حالا شاید خیلیا خوششون نیاد شوخی دیگه... هوای دل همو داشته باشیم. 

تبی ولی روزی یه بار بیا سر بزن دو تا پست بذار روحیمون عوض شه. من که اون هفته خودم پیش قدم شدم بیایی با من شوخی کنی🤪🤪