2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397240 بازدید | 77453 پست
پماد آ استریل چشمی بمال آب روآتیش سریع ترمیم میکنه

همون یه ذره اروم میکنه. انقدر اب و دمنوش میخورم بازم پوستم شده کویر لوت🥴🥴هی به لبم و بینیم میزنم ولی خیلی اوضاع بی ریخته. 

سلام عزیزم انشالله که خیره♥️♥️♥️♥️ نازی من هر چی میخونم باور میکنم خیلی راحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا ...

قربونت انشاالله همچنین برا خودت🌹💐

باور نکن نه مجازی نه واقعی😉

چی بگم ولا پس سکوت میکنم که بهتره😅 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سنی نداری هنوز تازه وارد ی مرحله ی جدید زندگی شدیممم😆😆😆😆الن دخترم از امتحانش اومدهمن داشتم با آه ...

خیلی خوبه که💃👙💖

اوف دیجی وساقی و...😂😂

میگن مامانای دختردارروحیه خیلی خوبی دارن🤩چون وقتی دخترا بزرگ میشن مامانشونم مث خودشون قرتی میکنن😋😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

سامیه اومد تو بحث از یکی از بچه ها یه سوال پرسید طرف گفت من روزی هشتاد میلیون درآمدمه خب روزی هشتاد ...

اون خانم بار اولش نیست 

سامیه هرچی بنویسه اون خانم میاد یه توهینی می‌کنه

فامیلی سامیه رو دومین باره اعلام کرده دیگه این بار سامیه عصبانی شد که حق هم داشت

خیلی ناراحت شدم یکی از سر لطف فامیلی خودش رو میگه اونم به یک تعداد آدم محدود بعد از همون استفاده کنند و آزارش بدن 

ققنوس
فک کن یه درصد شوهر من قبل و بعد بده. عکسای قبلو معدوم کرده🤯🤯🤯

وای اره😅😅😅😅😅😅😅😅ماله منم

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

پر انرژی باشی همیشه الهی اره والا همه چی زندگی نعمته حتی همین روزاش دختر کوچیکه من طفلک داره صداش در ...

آخی🥰🥰

حالا که اقا خوابه یه چیز تعریف کنم. دیروز رفتم تم بخرم یه جا رفتم همه چیزو داشت به غیر از استند بادکنک. گفتم داشتم قیمت کوچیکش که 7 تاییه 90 تومن. رفتم جای دیگه 13 تاییشو گرفتم 45 تومن. به قول عاطی دزد خونس🤪🤪🤪البته کوچیک میخواستمو چون ارزون بود بزرگشو گرفتم. 😁اینم از مدیریت مالی من. 🤣🤣رویا میتونه این پست ببره گزیده ها. 😎😎😎