2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1397016 بازدید | 77445 پست
تعداد صفحات زیاده نتونستم بخونم،یکی لطفا چیکدشو بگه..ممنونم🌺

چکیده ای نداره عزیززم حرفای روزمره و عامیانست 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام پاییز قشنگم خوبی دوست مهربونم فدات بشم درگیر یه سری کارها هستم وقت نمیکنم ولا زیاد بیام. @ای_دا ...

سلام عزیزم انشالله که خیره♥️♥️♥️♥️ نازی من هر چی میخونم باور میکنم خیلی راحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولی واقعا تعریف آدما از خوب و بد متفاوته بخاطر سطح و سبک زندگیشونه نازی من آدمی رو میشناسم که سنش زیر۴۰هست خونه....زمین....باغ.‌‌...مغازه....اینا چیزایی که من میدونم و میدونم چندبرابرشو مخفی داره....بعد بیارمت تیپشونو ببینی باورت نمیشه میگی پاییز اینا بشدت معمولی هستن کتونی۲۵۰تومنی میپوشه و خوب میدونه چرا چون قبلا سالها نمیپوشیده حتی بیرون اگه یه باقالی هوس میکرد نمیخرید یا پفک....الان اون آدم اگه بیرون میره باقالی بخره میشه زندگی خوب ولاکچری....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بسلامتی عزیزم مثل پسر خودم آبان ماهیه پس خداحفظش کنه اتفاقا دیروز یادت کردم گفتم یخبری بگیرم ازت که ...

سلامت باشی عزیزم خداگل پسرتو نگه داره شیوا جان دلت بزرگه بچه های منوخیلی دعاکن خواهری❤️❤️❤️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اخ اخمن فکر میکنم آدم زایمان میکنه بدنش ب دو قسمت تقسیم میشهیکی قبل زایمانیکی بعد زایماندیگه هیچی مث ...

دقیقا

خییلی دوست دارم ورزش کنم لاغر کنم برگردم روال قبل

کارهای بچه ها وخونه امانم نمیده🤐

یه حموم میرسم☺️

الهی ربی ومن لی غیرک💖
تو چقدررر قشنگ و حق صحبت میکنی اخه دتر😂

😁😁😁😁😁جدی میگم الان مثل ما کجا پیدا میشه هم قری هم جمع کن😎😎😎😎 پهلوون میخواد مو بکار؟ 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چکیده ای نداره عزیززم حرفای روزمره و عامیانست 😉☺️

خیلی هم خوب، ممنون خانم مدیر🌺

ازنطر روحی به چندین میلیارد پول و سفر به یک جای دور که نمیدونم کجاست نیاز دارم🤦‍♀️🤦‍♀️این از امروزم

اخ اخمن فکر میکنم آدم زایمان میکنه بدنش ب دو قسمت تقسیم میشهیکی قبل زایمانیکی بعد زایماندیگه هیچی مث ...

منم دماغم شده عین دماغ دلقکا😂😂قرمز و زخم. مبسوزه😬پسرمم همش اویزونه. میخوام سر به بیابون بذارم😵😵

منم دماغم شده عین دماغ دلقکا😂😂قرمز و زخم. مبسوزه😬پسرمم همش اویزونه. میخوام سر به بیابون بذارم😵😵

پماد آ استریل چشمی بمال آب روآتیش سریع ترمیم میکنه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
دقیقاخییلی دوست دارم ورزش کنم لاغر کنم برگردم روال قبلکارهای بچه ها وخونه امانم نمیده🤐یه حموم میرسم ...

شما دوتا بچه داری؟

خدا بهتون همیشه سلامتی بده

یکم فسقلی بزرگ بشه یکم اسوده میشی

چطور روحیه بدیم ب خودمون 😄

خیلی هم خوب، ممنون خانم مدیر🌺ازنطر روحی به چندین میلیارد پول و سفر به یک جای دور که نمیدونم کجاست ن ...

اگه یافتی بی زحمت یه تک پا بیا و بچه های اینورم خبررر کن 😜😁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شما دوتا بچه داری؟خدا بهتون همیشه سلامتی بدهیکم فسقلی بزرگ بشه یکم اسوده میشیچطور روحیه بدیم ب خودمو ...

بله عزیزم

فداتبشم ان شاالله خودت وعزیزانت هم سلامت باشید

بازهم ممنون ازدلداریت

به خواهرم میگم خستم فلان نگاهم میکنه بدون هییچ احساسی میگه میحواستی نیاری🤣🤣البته کلا خشنه😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچه ها همسایه ما کنتور گاز رو دستکاری کرده یک صدایی میده بیا و ببین الان مامور اداره گاز اومدن ثبت ش ...

ازبس قیمت گاز بالا رفته خیلیا این کارو میکنن،گاهی که کنتورا کهنه است عوض میکنن،احتمالا بخاطر اونه

یه نفر به من یه روشی گفت،بیصدا دیگه کار نمیکنه😂

گفتم گناهه نکردم🤪

البته پول گازمون نهاااایت۵۰۰میاد

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یعنی طرف رو شناخته ؟چقدر ترسناک

اونا باهم یه جای دیگه گروه داشتن،خب شاید سامیه هم بخاطر اینکه خصوصی درس میده خودشو معرفی کرده،

بقیه هم که فرصت طلب🥺

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...