2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1386659 بازدید | 76502 پست
سلام خوبیدمن انقدر فکر و خیال داشتم خبلی بد خوابیدمفکرای محل کارم و ....خونه هم که جور نشد ، برام عج ...

من چندروزهمش فکروخیال دارم ازیک طرف ازویروس جدیدگرفتم دوروزاستخوان دردداشتم ازیک طرف پسرمم ۲۱ماهه است مثل من مریض شد ازطرف دیگه ۴روزپریودنشدم بی بی چک زدم همون لحظه دوتاخط انداخت...ازفکروخیال دارم دیوانه میشم نمیدونم چیکارکنم یعنی درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهسا بابا ادم داره گل میده🤓🤓🤓🤓به نظرت بده یا خوبه ؟

خوبه.... خیلی خوش عطره... راستی پرسیدم یادم رفت بهت بگم. از کم نوریه... شوهرم میگفت واسه خودشم چون جفت هم بودن برگای پایینش زرد شده از کم نوری.. البته کودم باید بدی.. 

بریم بریم من عاشق ورزشم،همه جورهاما همسرم موافق نیس برم باشگاه🥺هوووووووووووف😭

آنلاین ورزش کن

چند تا وسیله نیاز میشه میری میخری

دمبل و کش و مت و …

برنامه میگیری و .. 

هر چند من اون موافق نبودنش مشکل دارم

باز من بین ماشینای جدید برا خانم برلیانس و اپتیما رو بیشتر دوست میدارم خدا یدونه برلیانس بده راضی ام ...

انشالله سال بعد همین موقع همه ی ماشین جدید میگیریم😎🤩

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

با این همه وسیله خوشمزه، یه کیجا شمالی مگه بد میپزه؟یه کم انگیزه بدین منم کاچی درست کنمتا حالا درست ...

برا سه روز اول پریود عالیه

ی مدلشم اینه که یکی دو ق آرد رو تو روغن حیوانی خوب تفت میدی،بعد نصف استکان آب جوش اضافه میکنی،هم میزنی باشعله کم،ب روغن که افتاد برمی‌داری یکی دو ق غ عسل می‌ریزی نوش جان می‌کنی اسمش(قویماخ)

روش دومشم اینه که همراه با آب جوش بهش نصف فنجان شیره انگور اضافه میکنی،دیگه عسل نمیزنی،وقتی آماده شد کنجدبریز روش بخور،مابهش میگیم (هاستا)

اینا رو بعد زایمانم میخوریم تا چهل روز😋

یبار امتحان کن🌷

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...