2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407359 بازدید | 78277 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از پسر خاله های من مکانیکه روزی که مغازه زد یه پسر داشت . همون روز نیت کرد دو روز در ماه رو برای ...

چقدر عالی خدا همچین پدرایی روحفظ کنه💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

خیلی خوشحالم خیلی زیاد یاد اولین روزی افتادم که مغازه زدم اولین مشتری که اومد و خرید کرد کل خانواده ...

چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️

سریع به همسرم منتقل کردم 😄

انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت باشه تا بتونیم این ایده رو اجرا کنیم 

خدایا شکررررت 😙
خوبم شکرتو بهتری؟رادمان جون چکار میکنه

منم خوبم. اونم مشغول شیطونی. هرروز تا 1 تا 5 میخوابیدا. انروز که من خستم و کار دارم نیم ساعته بیداره گیر داده بریم بیرون بامبون ببینه🤪

چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️سریع به همسرم منتقل کردم 😄انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت ...

امیدوارم پر رونق ترین روزهای کاسبیتون رو در پیش داشته باشید 

ققنوس
چه ایده ی خوبی😍😍ممنوووون 🌷❤️سریع به همسرم منتقل کردم 😄انشالله که کسب و کار ما هم پررونق و پربرکت ...

امیدوارم پر رونق ترین روزهای کاسبیتون رو در پیش داشته باشید 

ققنوس
یکی از پسر خاله های من مکانیکه روزی که مغازه زد یه پسر داشت . همون روز نیت کرد دو روز در ماه رو برای ...

چقدرررررخوب 

کیف کردم 

انشالله ما هم بتونیم اجرا کنیم و ادامه دار باشه برامون 

بازم ممنون 

خدایا شکررررت 😙
منم خوبم. اونم مشغول شیطونی. هرروز تا 1 تا 5 میخوابیدا. انروز که من خستم و کار دارم نیم ساعته بیداره ...

بچه ها همیشه برعکسن 😂بامبون چیه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام قشنگاخوبیدامروز تولدمه ، ۳۵ ساله شدم 😬 ولی کلا تو ۲۵ سالگی موندم ، همیشه قراره ۲۵ سالم باشه😁

سلام تولدت مبارک 😻😻😻

من هنوز فک میکنم ۱۸ سالمه 😁😁😁😁

البته الان ۲۵ ام 😀

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)