2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380773 بازدید | 75895 پست
برای ما برعکسهبرای هر کی بیشتر مایه گذاشتن بیشتر تحویل میگیرن و‌قبولش دارنالبته یه چیزی ام هستبعضی پ ...

اره اینو من به عینه تو جاری بزرگه دیدم🤪

همسرم همیشه میگه منوازسیل گرفتن🤣🤣🤣

همسرم چون از اول مستقل بودهیشکی نمیتونس تحملش کنه😀🥹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

ای وای🥹عزیزدلم🫂

ماهمهه بیادتیم ودعامیکنیم زودتر حالت خوب بشه💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

کاش اینجوری باشهدکتر گفت دیر متوجه شدینگفت به ریه هاشم زدهاخه هیچ علائمی نداشتسه هفته پیش شکمش درد گ ...

عزیز دلم🫂

انشالله بزودی درمان میشن و سلامتی کاملشونوبدست میارن💖

بهشون روحیه بدین

من ب نیت رفع مشکلات گفته وناگفته اعضای دورهمی یه کمکی ب شیرخوارگاه کردم،انشالله بزودی همگی خبرهای خوب بشنویم💖

بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

عزییییزم 😢😢

خیییلی برات ناراحت شدم دیفن جان

این چند روز همش بفکرت بودم...امروز هم میخواستم تگت کنم كه نشد و الان این پیامت رو دیدم 😢😢

خیییلی مراقب خودت باش و به خودت برس

برات از خدا ارامش و تن سالم میخوام 🌷

خدایا شکررررت 😙