2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391348 بازدید | 77016 پست
جیران مرسی بابت حرفاتبابام زنده میمونه نه😭

میمونه عزیز دلم 🥰 

حتما میمونه 

انشالله همیشه سایه اش بالا سرتون باشه 

میمونه 

باااااااااااااااااااااید عروسی دخترت باشن 

میمونه عشق من 

شک نکن خوب میشه 

من بهت قول میدم 

من جیران خدام، دفتر نمایندگی دارم 😭

من از طرف خدا بهت قول میدم میمونه 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
راست میگی مهسا؟تورو خدا راست میگی؟پدرتون خوب شد؟الهی شکر سایشون مستدامچطوری بود چیکارا کردینمیشه بگی ...

اره. من دو ماه بودم عقد کرده بودم بابام با درد کلیه بیدارشد بردیم دکتر با کلی ازمایش و سونو گفتن پروستاته. چند بار نمونه برداری شد. دکترش گفت احتمال متاستاز هست چقدر اسکن هسته ای و ام ار ای انجام داد. احتمال داشت حتی اختیار ادرارو از دست بده. بیشتر از 15 تا دکتر تو تهران ویزیتش کردن.از دبیر انجمن اورولورژی تا دکترایه معمولی. یه دکتر گفت این نوع توده رو سه تا دکتر میتونن بردارن. ما هم پیش هر سه رفتیم. یکیشون عمل کرد خداروشکر ما زود فهمیدیم. الان خوبه الحمدالله. تا 6 ماه واقعا اذیت شد چون چسبندگی داشت اگه سوند نداشت دفع ادرار نداشت بازم رفت اتاق عمل. ولی خوب شد❤️❤️بابا ی شما هم حتما خوب میشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمونه عزیز دلم 🥰 حتما میمونه انشالله همیشه سایه اش بالا سرتون باشه میمونه باااااااااااااااااااااید ...

😭😭😭

الهی که همین میشه

ببخشید دخترا

کسی رو غیر شما نداشتم بهشون بگم

خونوادمم داغونن

ببخشید

به خدا که من براشون مفت مفت بودم تازه ما ازدواج کردیم وام برمی‌داشتند قسطشو ما می دادیم 😅😅😅

منم ی سرویس برام خریدن بعدااتفاقی فهمیدم همسرم وام گرفته داده بهشون قسطشم خودش میده🤯

هزینه جشن،عقد،خرید،طلا،همه با همسرم،

خونه خودمون ساختیم،

عروسی همسرم گرفت

یدونه ریالی کمک🤪

تازه کادوهای عقد وعروسیم ندادن بهمون🙃

الان تازه قسطا تموم شده حس میکنم فکر میکنن زیادتواین چندسال کاری نکردیم،

دیگه فک نمیکنن اگه حداقل کمک میکردن الان جلوتر بودیم😊

تازه از فامیلای همسرهیشکی هم پاگشام نکرد🤭

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

این چیزا رو میگید آدم یاد قدیما میفته برای من حتی انگشتر نشون و حلقه عقد هم نخریدن رهاشون کردم بقول ...

🤣🤣🤣🤣🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

راست میگیا. فقط اونا ضرر میکنن. 😂😂یا شایدم ما🤔🤔🤔امسال من واسش کادویه یه تومنی گرفتم. اون یکی شو ...

نخردیگه،جلوی ضرروازهرجابگیری منفعته🙃

نگو نتمو خاموش نکردم 🤪

الان گوشی گرفتم دستم

مادرشوهرم زنگ زدگف یه ساعت دیگه بادخترم میایم خونتون😊

منم اینطوری😮

گفتم باشه  منتظرم 🫠

حالا جاروی خونه ،جمع کردن ظرفای دیروز،دستمال کشیدن،همه مونده

توچهلوپنج دقیقه با سرعت نور همه رو انجام دادم😰

یه ربعم لباس پوشیدم و درازکشیدم انرژیم برگرده🤪

الان رفتن

خونه ترکیده🤣پسرخواهرشوهرم از رومبلامیپرید رو دسته ی اون یکی،ازرو اون رومیز،قلبم خراش برمیداشت🤣شش سالشه ها😲

مادر همسرم میگف بیخیال خونه داییشه بزار بازی کنه،

بخدا که عروسه بدی نیستیم چرااینطوری میکنین باهاشون آخه

تازه میگن وسایلای تو چرا نو مونده ما بعدها تو خریدیم خراب شده😅دوس دارن مال منم خراب شه

چرا من هیجوقت اینا رو دوس نداشتم چغاله که اصلا امتحان هم نکردم

شما جنوبین طبعتون گرمه🫣🫦 این چیزا بدردتون نمیخوره