2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1339895 بازدید | 72920 پست
من حساسیت شدید دارم مهسا جونامروز یه نوک قاشق با روغن حیوونی خوردم خیللی خوشمزه بود ولی از صبح حالت ...

حالا من که شیکموعم اصلا به سرم نزد تستش کنم😬

نمیدونم فکر کنم از ترکیبش ترسیدم 

حس میکنم سنگین باشه

عسل و کره حیوونی 🧐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا نخوردی قرص؟شاید حساسیت داری بهش🤔چرا ای یو دی نمیزاری،احتمال خطاش کمترهقرص هم آدموچاق میکنه،هم ...

قرص ال دی رو میگی؟

همون که رنگش کرمه؟

من چند بار بخاطر اینکه پری نشم خوردم ( مثلا مشهد رفتنی یا برای عید و مسافرت بوده) ولی مشکلی نبوده

دختر من هرچی نی نی باشه دوس داره 😁اما السا ملسا دیدم خیلی ضایعس...گل ب نظرم قشنگ بود نمیدونم والاهن ...

پسر من عاشق حیووناس. یعنی امکان نداره تو تی وی سگ و گربه ببینه بووس نکنه🥴🥴

نه متاسفانه پسته به معده فقیرم نساخت همش رو پس زد😂😂🤢به جاش با نون سوخاری و ترد حال می کنه😏😂

😂😂😂واسه ماه های اول بهترین چیز بيسکوئيت های نمکی و نون سوخاریه. چون ترد حالت خمیری ندارن معده رو سنگین نمیکنن.طعمشونم خوبه.. من اول بارداریم تو تابستون بود حتی شبم کنار تختم شربت با تخم شربتی اماده بود. میخوردم دهنم خوشمزه میشد