2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1338726 بازدید | 72848 پست
سلام به روی ماهت سلامی به قشنگ دریا سلامی به زیبایی ماه شب چهارده چون خودت هم خیلی ماهی😍

چه سلام زیبایی😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برو افق کوروش شیر ۱۲۵میلی ۱۲عددی ۱۳درصد تخفیف زدهبا قیمت ۹۳تومن(برات الان تو اپلکیشن نگاه کردم😅😎) ...

الهی قربونت برم همون لحظه همسرم زنگ زد عکس فرستادگفت اینو بخرم گفتم بخر یه شیرنی گردویی خریده چیدم تو ظرف شد۷۵تومن خیلی خوشمزه هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اینجا فقط فامیل شوهر هستن این دلمه ای خوب یادت نمیره😅

خداقوت بهت🫂نه خاطرات جاریت محاله یادم بره 🤣🤣🤣🤣

ی خانمی واسه جراحی ایران اومده بود سوعد زندگی میکرد یا سوییس (گوشیم اون ع نداره)😄افغان بودا..اما او ...

پسر یکی دیگه از دایی های من هم سوئد هست ، اون هم مهندسی مکانیک دانشگاه تهران خونده بود و یک سال بعد از ازدواجش برای سوئد پذیرش گرفت .

الان ۳ تا بچه داره و اونجا هم خودش و هم همسرش کار می‌کنند و از شرایطشون هم راضی هستن . 

[QUOTE=365710406]سلام دوست قشنگم خوبی خوشی  چقد خوشحال شدم پیامت دیدم😍😍😘 حال و احوالت چطوره؟.... خوب شدی؟&n ...[/QUOTفدات شم 😍😍😍😍😍🫂🫂🫂🫂 آره شکر خدا خوب شدم ولی قرص رو فقط دو روز خوردم وای نازی با خوردنش خیلی حالم بد شده بود قطع کردم🤕 تو چطوری؟

پاییز الان انقد نگران خواهرم هستم که اگه بگن طلا شد بیست میلیون هم باز میگم ولش خدا واقعا سلامتی و ش ...

چی شده؟ من خیلی عقب هستم از تاپیک نمیدونم از کجا شروع کنم🤦

پسر یکی دیگه از دایی های من هم سوئد هست ، اون هم مهندسی مکانیک دانشگاه تهران خونده بود و یک سال بعد ...

محدودیت زمانی داره بیان و برن؟ 

بعد هر سری میان سوغاتی میارن 😄😎

قبلا نخوردی قرص؟شاید حساسیت داری بهش🤔چرا ای یو دی نمیزاری،احتمال خطاش کمترهقرص هم آدموچاق میکنه،هم ...

یکی دو بار قبلا خوردم همونجور که گفتی تهوع و استفراغ داشتم مثل حاملگی که قطش کردم اوایل ازدواج بود 

یکی دوسال پیش هم یک بار خوردم بد نبود 

ولی اینبار نمیدونم اثر اینه یا نه ولی به شدت عصبی شدم 

قبل از اون هم حالم بد بودا ولی انگار تشدید شده 

از ای یو دی میترسم یها 

قبلا گفتم به اونجام حساسم 🙈🙈😅

نمیدونم والا 

دنبال یه روش سفت و سختم

محدودیت زمانی داره بیان و برن؟ بعد هر سری میان سوغاتی میارن 😄😎

محدودیت زمانی شون پول هست عاطفه جان و البته مرخصی و اینکه بچه هاشون هم تعطیل باشن .

معمولا سالی یک بار رو میان ، همین چند ماه پیش این پسردایی من اومده بود .

سوغاتی هم معمولا یک چیز کوچیک رو میارن حتی برای ما که نسبت دورتر هستیم .

البته ما هم موقع رفتن معمولا چیزی مثل زعفران یا خشکبار می‌خریم تا ببرن و البته دیگه تازگی ها مادرم این کار رو انجام میده به جای ما بچه ها هم . 🥰🥰🥰🥰

البته عمه ام تا ۱۰ سال پیش که مادربزرگم زنده بود خیلی میومد ایران و خیلی زیاد برای ما سوغاتی می‌آورد. 

الان خودش هم سنش رفته بالا مریض هم هست ۱۰ سال هست نیومده ایران.  

محدودیت زمانی داره بیان و برن؟ بعد هر سری میان سوغاتی میارن 😄😎

پسرخاله ام هم همیشه برای بچه های من سوغاتی اسباب بازی میاره .

من پسر بزرگم رو باردار بودم اون موقع آمریکا بود تقریبا تا ۶ ماهگی پسرم ۹۰ درصد لباس هاش رو به عنوان سوغاتی آورد .

البته این پسرخاله ام یک جورایی مثل برادرم هست چون از بچگی با هم بزرگ شدیم .

آخر مهر که اومده بود تولد پسرش بود من هم برای ۲ تا پسرهاش پارسیان خریدم فکر میکنم حدودا نفری یک میلیون شد .

یکی دو بار قبلا خوردم همونجور که گفتی تهوع و استفراغ داشتم مثل حاملگی که قطش کردم اوایل ازدواج بود ی ...

نارین باباا برو از همین آی یو دی های میرنا بگیر بزار یه عمررر بشین منو دعااا کن 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c