2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1339587 بازدید | 72897 پست
دقیقاااا رفتن یا موندن🤔🤔تو سن بیست سالگی رفته بودیم اره خوب بود ولی الان حتی تو بگووو ۳٠سالگی باز ...

توی اینستا پیج نگین رو دارم

ایشون مجرد بوده رفته و با پسر ایرانی ازدواج کرده

زندگی شون به تمام معنا لاکچری 

دو تا خونه ویلایی خوشگل دارن

من که خیلی از فضای اطراف خونه اش خوشم میاد

ایشون خونه داره ولی همسرش تاجر فرشه

و کمتر کسی میتونه اونجا تاجر بشه و لاکچری زندگی کنه

همکارشوهرم پستش معاونت بود 

الان دقیق نمیدونم ولی حداقل حقوقش ۱۰۰ میشه

حالا اینا مزایاشون خیلی زیاده کلی وام های درصد پایین بهشون میدن که دیگه حقوق پیشش ناچیزه

خانواده خانمش کلا کانادا بودن

ولی میگفت ما نتونستیم 

چون آقا سمت بالا بودن راحت یکسال مرخصی بدون حقوق گرفت رفت خوشش نیومد برگشت 

دوباره سمت قبلی رو دادن به ایشون 

وای برای ماها برگشت به این راحتی هام نیست

از همکارای خودمم آقای کاظمی مدیر بود

ایشونم مدتی رفتن البته ایشون تنها رفتن که اگر موقعیت خوب بود بیاد و زن و بچه اش رو ببره 

ولی ایشونم برگشت و گفت همه چی خیلی خیلی گرونه

سرمایه اولیه رو داشت

ولی میکفت من به تنهایی بخوام کار کنم نمیتونم از عهده مخارج بربیام

خانمم که میگه من نمیتونم بیرون کار کنم

اونجا پول خیلی زیادی میخواد

و اینکه شغلی که اونجا بهمون میدن پر درآمد باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نازی جانم ببین همه چیز برمی گرده به جهان بینی شخصی خودت و بعد هم همسرت.شک ندارم تو دختر قوی و مستقلی ...

ممنون که برام کامل نوشتی  و وقت گذاشتی😘😘😘

مرسی که نکاتی گفتی که شاید اصلا بهش فکر نکرده بودم و یا توجه نکرده بودم. 🌹💐💐💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
عاشق سس هم قرمز هم سفید هرغذایی ک باشه سسم میزارم شاید ی زره بخوره سس رو میخوره غذا رو نه😁

خوبه بزار سس با غذاش مخلوط کنه شاید یه ذره بخوره. 

توی اینستا پیج نگین رو دارمایشون مجرد بوده رفته و با پسر ایرانی ازدواج کردهزندگی شون به تمام معنا لا ...

همین من میگم اگه همه سختی ها رو به جون خریدم و رفتم 

زندگیم از نظر رفاه بهتر میشه اگه اره تا برم..... ولی با توجه به چیزهای که دیفن گفتن و هم شما و جاهای دیگه که خوندم هزینه خیلی زیاده و احتمال رفاه بیشتر درصدش خیلی کمه. 

مرسی از تو امیدوار جان که وقت گذاشتی و جواب داذی و تحربیاتت رو برام نوشتی😘😘🌹💐💐

انشالله خوب میشی با بازی و هر چند ساعت دو قاشق غذا بدی این هم براش امتحان کن. سخته ولی باید جون بگیر ...

همین کارو میکنم شاید ی لقمه بخوره 

ممنونم نازی جون🌻

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

چیز خاصی که نبودبچه ها لطف داشتنولی رویارویارویایادم نمیره چقدر تعریف کردم از دخترات( تعریفی هم هستن ...

ندیدی منوووو مستقل؟؟؟؟؟؟🙄🙄🙄🙄🙄😧

خواجه حافظ شیرازی زنگ زده میگع بسه رویاااا چقد این عکسات وسط سایل ولووووو. ان جمع کن خودتوووو بابااااااا 

نشون به اون نشونه کع عکس یلدامم گذاشتم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
و یکم چس نالههههههالان وضعیت زندگی من خداروشکر خوبه،،،،اما وضعیت روحیم ریده سرم داره میترکه دلمم یه ...

وای تبی تو اینستا سانسوری های ایسان رو میدیدم

وووویی چه لحظات عاشقانه ای دیدم ❤️❤️❤️❤️❤️

دلم خواست خو☺️☺️☺️☺️☺️

باید به شوهرم بگم بیا کلیپ ها رو نگاه کنیم حداقل  اداشو دربیاریم😇😇😇😇

دخترایی که قبل ازدواج دوست بودین بیاین حسشون رو بگین

ما که سنتی بودیم