2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1198176 بازدید | 61725 پست
مهسان من برای عروسیم یه رنگی کردم خداااا بخدا تا الان حرفش هست از ارایشگاه برمیگشتم تو مسیر چندنفر ا ...

چقد خوب که خوشگل کرده موهاتو 

موی من سوخت 

زیر سشوار 

انقد بد شد 

رنگش خوب بود ولی بعدش ریزش داشت و بدخالت بود موهام 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
آره بابا. منو تو رو کسی تحویل نگرفت😉

عب نداره عزیزم ...بجاش ماها همو داریم 🫂🫂🌷

عشق آتشین اونا هم فقد چند دقیقه بود 😒

بعدش پسرهای نارین ازمدرسه اومدن خونه و از فضا درآوردنش 🤣🤣🤣

خدایا شکررررت 😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب که خوشگل کرده موهاتو موی من سوخت زیر سشوار انقد بد شد رنگش خوب بود ولی بعدش ریزش داشت و بدخا ...

منم بعدش حسابی سوخت ولی به زور سشوار و اتو ظاهرش خوب بود 

بعدش موهام کوتاه کردم

عب نداره عزیزم ...بجاش ماها همو داریم 🫂🫂🌷عشق آتشین اونا هم فقد چند دقیقه بود 😒بعدش پسرهای نارین ...

اونم چجوووووررر 

یکیش با چشم گریون اومده خونه بازم ناظم غلط زیادی کرده زده تو گوشش (ایندفه یکی از ناظم های دیگه)

یعنی من الان کارد بزنی خونم نمیاد 

زنگ زدم به مدیرشون هرچی از دهنم دراومد بارشون کردم 

گفتم فردا میام تکلیف این ناظم رو مشحص میکنم 

اونم چجوووووررر یکیش با چشم گریون اومده خونه بازم ناظم غلط زیادی کرده زده تو گوشش (ایندفه یکی از ناظ ...

بهش گفتم خدا شاهده اون دستی که بزنه تو صورت بچم رو خورد میکنم 😡😡😡

شخصیت  آرتمیس در روانشناسی

کهن الگوی آرتمیس (Artemis) که به آن دیانا (Diana) هم گفته می شود، یک کهن الگوی زنانه مستقل و هدفمند است. نماد این کهن الگو شکار است. او الهه حفاظت کننده بوده و به احیا کننده قدرت زمین پیش از هر موجود زنده ای شناخته می شود.
او خدابانوی ماه، نجات و زندگی اجتماعی است. دیدگاه فمینیستی و حمایت از حقوق زنان برجسته ترین ویژگی 
شخصیتآرتمیس است.

شخصیت آرتمیس به شخصیت آتنا و آفرودیتبسیار نزدیک است.

افسانه کهن الگوی آرتمیس

بر اساس آنچه در افسانه ها آمده است، آرتمیس که نام رومی آن دیانا است، فرزند زئوس و لتو می باشد. او خواهر دوقولوی آپولو است؛ آرتمیس یک روز زودتر از آپولو به دنیا آمد و در به دنیا آمدن برادر به مادرش کمک کرد. زمانی که برای اولین بار به همراه مادر به دیدار پدرش در کوه المپ رفت، زئوس به شدت شیفته دخترک شد و همان جا آرزوهای او را برآورده ساخت.

آرتمیس از پدر یک تیر و کمان، یک گله سگ شکاری، چندین پیراهن کوتاه که مناسب دویدن بود، چند حوری که همراه او باشند، قدرت تصمیم گیری و انتخاب و باکرگی جاودانه درخواست کرد و پدر تمام خواسته های او را قبول کرد.

پدر آرتمیتس روحیه دختر خود را درک می کرد و به همین دلیل به او اجازه می داد در موقعیت های مختلف زندگی برای خودش به صورت مستقلانه و بدون در نظر گرفتن نظر و خواست دیگران، تصمیم بگیرد.

آرتمیس شب ها در زیر نور ماه با مشعلی در جنگل ها قدم می زد؛ به همین دلیل است که به او خدابانوی ماه یا شکار می گویند. از نظر ظاهری قد بلندی دارد و از نظر شخصیتی محبوب بسیاری از افراد است. او حامی هر فردی که به او نیاز داشته، می باشد. او بدون منت و بدون چشم داشت به هر فردی که می توانست کمک می کرد.

آرتمیس از پرسه در جنگل و شکار لذت می برد؛ او علاقه زیادی به حیات وحش داشت. او برای گذران زندگی به دنبال غذا می گشت و پیدا کردن غذا در بیابان برای او لذت بخش بود. به آرتمیس احیا کننده قدرت زمین می گفتند زیرا به افرادی که قصد کشتن حیوانات باردار را داشتند خرده می گرفت و بر این باور بود که شکار حیوانات باردار در روند تجدید حیات زمین اختلال ایجاد می کند.