2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60624 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من خوندم و رد شدمبرام مهم نبود سرچ کنمتو اون تاپیک یاد گرفتیم از چیزی که خوشمون نیومد رد شیمربط ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دوستان خوبم روز همگی خوش میبینم که باز تاپیک رفته تو پر بازدیدها🫠

بچه ها پسرم امروز یه امتحان مهم داره🫤😟🙁 ممنون میشم براش موج مثبت بفرستید😘😘

الهی خیر از جوونیتون ببینید دخترا🤲🤲

برای خورشید پس از شبهای طولانی
گوگل یه کشور رو نجات داد وگرنه مغازه ها هم درگیر میشدن میگفتن کاراکاس کی مد شد ما نیاوردیمش🤣🤣🤣🤣

گوگل نجات نداد 

من الان از تبی پرسیدم و فهمیدم اشتباه تایپ دوست قشنگمون بوده 

نفری یه تومن به حسابم بزنید که احساسات منفی دنده بودنتون رو زدودم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
من عاشق شیمی بودم اینقد دوس داشتم پتروشیمی تو ازمایشگاه کار کنم،😃جالب اصلا به کسی نگفتم اما دخترم ع ...

تبی من از شیمی متنفر بودم😩😩😩😩

اصلا نمیفهمیدم ولی عاشق ریاضی و فیزیک بودم

پسرم دیروز میگفت اخه من چرا باید شیمی بخونم

یهو شوهرم اروم به من گفت اه منم از شیمی متنفرم

اونجا‌ چشام برق زد گفتم وای چه تفاهمی منم متنفرم

اینجا معلومه ژنتیک چقدر تاثیر داره 

گوگل نجات نداد من الان از تبی پرسیدم و فهمیدم اشتباه تایپ دوست قشنگمون بوده نفری یه تومن به حسابم بز ...

دنده نه، دمده بودن🤣🤣🤣 

نرید  احساس دنده بودن رو گوگل کنید😁😁😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
تبی من از شیمی متنفر بودم😩😩😩😩اصلا نمیفهمیدم ولی عاشق ریاضی و فیزیک بودمپسرم دیروز میگفت اخه من چ ...

ما تو خونواده پدری ریاضیمون عالیه ۸۰درصدشون ریاضی خوندن الان دخترمم ریاضیش عجیب عالیه،،،اما من خودم ریاضیم خوب بود عالی نبود در عوض شیمی عاشقش بودم

تبی من از شیمی متنفر بودم😩😩😩😩اصلا نمیفهمیدم ولی عاشق ریاضی و فیزیک بودمپسرم دیروز میگفت اخه من چ ...

دقیقامنم از شیمی وعلوم بدم میومد عاشق ریاضی وفیزیک بودم و این رشته رو انتخاب کردم.پسرم چندروز پیش گفت مامان انقد اژ علوم بدم میاد😁 برعکس شوهرم اصلا از ریاضی وفیزیک خوشش نمیاد عاشق فلسفه ومنطق و وکالت واین چیزاست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810