2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183443 بازدید | 60631 پست
فقط مشکل جدیدم اینه که همسر تمام کارت و پولارو ازم گرفته. من به بی پولی عادت ندارم چون مجردی همه پول ...

ماری همین قسمت حرفش:به تو پول هم بدم میری طلا میخری... پول ماهیانت رو بگیر وخریدات رو هم بکن چون یه پستی ازت دیدم که از فلان تایم مثلا مانتو و کفش نخریدی خب دلیلت برا خودت منطقیه که مثلا  بخاطر مینیمالیست بودن یا سخت پسند بودن نمیری خرید ولی همسرت این فکرا رو نمیکنه ومیذاره به حساب اینکه فقط میخوای طلا جمع کنی(که هرچند بازم به خودش برمیگردونی ودلت پیش زندگیتونه)  

وتغییراتت که تو پست قبلی نوشتی هم عالیه همینطور پیش برو♥️

میدونم گفتن اینکه بیخیال اقساط و مخارج شو به زبون راحته ولی آدم دلش میترکه تا به مرحله ی عمل برسه ولی حتما این قسمت رو هم انجام بده تا بلاخره ببینی چندچندهست ومیخواد چیکار کنه... 

ولی حتما پول بگیر ازش برو مانتو ولباس خونگی واینا بخر ببینه که‌خرج میکنی.♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سر پسرم هوس کله پاچه کردم.اصلا لب به کله پاچه نمیزدما انقد بدم میومداولین ویارم بود رفتیم بیرون ...

واااای همینجوری داره به جمع شاهدان عینی و مثال های بارز اضافه میشه😄😄😄😄

خدا حفظ کنه پسر گل ونرم و لطیفت رو😍😍

سالاد سخت نیست کلم قرمز و خرد کن بشور آبش بره، انارم دون کن، قاطی کن یه ذره نمک و سس مایونز و فلفل س ...

سالاد جالبی تاحالا نشنیده بودم 

منم امروز ساعت ۳ونیم ظهر بهم زنگ زدن که داریم میاییم شام خونتون 

واااای حال منم بد بود از دیروز سردرد و سرگیجه عجیبی داشتم 

خونه رو هم دست نزده بودم یعنی ترکیده بود در حد زلزله هفت ریشتری

وااای شوهرم گفت مهمان داریم ترکیدم از عصبانیت 

اینقد غررررر زدم و تو دلم فحششون دادم 🤣🤣🤣🤣

اخه چع وقت خبر دادنه 

زنگ زدن گفتن یک ساعت دیگه خونتونیم 

منم بدددددوووو بدووو 

پسرمم نمیدونم چش بود فقط گریههه و بهونه گیری 

رسما روانی شدم 

اینقد دویدم الان توان حرکت ندارم از کمر درد

منم سر پسرم هوس کله پاچه کردم.اصلا لب به کله پاچه نمیزدما انقد بدم میومداولین ویارم بود رفتیم بیرون ...

دقیقا منم از ترشی به شیرینی خور تبدیل شدم😋😋😋🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سالاد جالبی تاحالا نشنیده بودم منم امروز ساعت ۳ونیم ظهر بهم زنگ زدن که داریم میاییم شام خونتون واااا ...

خسته نباشی عزیزدلم. منم آنقدر بدم میاد یه دفعه مهمون بیاد آخه با بچه کوچیک سخته... همش خونه پر اسباب بازیه🤕🤕

ماری جان یاماهانه بگیر ازش،یاگاهی زنگ بزن بگو پول بزن میرم فلان چیزو بخرم،نیاز داشتی بخر نداشتی هم ج ...

طلا هم میخرم نمیشه دیگه مخفی باشه اخه میپرسه پولاتو چیکار کردی! من اصلا مخفی کاری بلد نیستم زود لو میرم🙄

حالا تصمیم گرفتم طلا بخرم با پولای خودم ولی استفادشون هم بکنم که با خودش فکر نکنه اینکه استفاده نمیکنه و طلا دوس نداره و یه گوشه دارن خاک میخورن و بره براشون چاله بکنه

ماری همین قسمت حرفش:به تو پول هم بدم میری طلا میخری... پول ماهیانت رو بگیر وخریدات رو هم بکن چون یه ...

اره پاییزجان خدایی خیلی سختمه. بعد این چندروز اولین باره داره اینطوری رفتار میکنه هیچوقت کامل کامل مدیریت مخارج نه دست اون بوده و نه دست من. ولی الان جدی جدی داره از من همه چیو میگیره. کارتخوان مغازه به اسم منه چن روز پیش رفتیم بانک شماره خودشم داد که اسمس براش بره. 

چندروز پیش رفتم بیرون  یه تیشرت خریدم با میوه و... برا خونه شد ۷۰۰ تومن اسمس برا اونم میرفت دیگه فکر کنم خیلی بهش فشار اومده بود. شب اومد خونه گفت دیگه کارت نکش!

امشب بهش گفتم کرمم داره تموم میشه پول بزن فردا میخوام برم بخرم. گفت باشه. حالا من میدونم طفلک پول نداره ها. ولی منم کرم میخوام خب! گفت چنده. منم رفتم تو خانومی نگاه کردم بهش نشون دادم گفتم ۴۰۰ تومن.(البته خانومی فکر کنم گرون میده) گفت چقدرررر؟؟؟ من خوابم میاد شب بخیر 🤣 گفتم بله زندگی خرج داره.

فکر کنم شوینده و میسلار و ... هم تموم بشه بخوام بگیرم و قیمتشون رو بشنوه کلا میگرخه

سلام انشالله میخای پاگشا بگیری؟؟ مهسا نمیدونم قبلا گفتم یا نه من تو مهمونی های بزرگ و جشن های شاد که ...

جیران با سلیقه دلمم خوااااست 

ای کاش یه عکس از این میز خوشمزه داشتی برامون میفرستادی 

حیران منم این دسر رو با یکم تفاوت بیشتر وقتا دارم بعد از شام 

تاحالا دسر سر شام نداشتم 

نهایتش ماه رمضون ها برا افطار فرنی یا مسقطی و شله زرد که باز هم به عنوان پیش غذا خورده میشه برا روزه دارها 

همیشه هم اینقد خستم از تمیز کردن و شام درست کردن که دیگه نمیکشم برا این قرتی بازیهااا🤣🤣

ممنون یهاجونی دارم تاپیک های بانو ارتمیس هم میخونم بلکه به راه راست هدایت شم

سلام

خواستم بگم تاپیک‌های گلبوته خانوم رو هم بخون

خود گلبوته خانوم و یه خانومی به اسم رویا سرگذشت جالبی داشتن و به خیلی از خانوما کمک کردن

البته  دیگه فعال نیستن تا جایی که میدونم اما داستان زندگی و تلاششون برای درست کردن یه زندگی داغون واقعا جالب و زیبا بود

فقط خواستم کمک کوچیکی کرده باشم

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
2810