2777
2789

خانوما شما برای بوی بهتر بدن چه کارهایی انجام میدید؟ نتیجه گرفتید؟ بجز اینکه هر روز دوش بگیریم 

من میگرن و سینوزیت دارم نمیتونم خیلی از اسپری و عطر اینا استفاده کنم امروز مام خریدم گاهی بادی اسپلش میزنم و لباسامم خیلی میشورم و حمام هم یروز درمیون یا دوروز یبار میرم خیلی کار دارم نمیرسم هر روز برم و حس میکنم بو میدم .... شما چیکار کردید نتیجه گرفتید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه روز در میون دوش میگیرم مام زیر بغلو همیشه میشه لباسامم عوض میکنم و عطر و بادی اسپلشم میزنم

به نظرم همینا کافیه حالا از وازلین و کرم دستم برای پاهام و دستام استفاده میکنم

بعد از حمام اندازه یه عدس کوچولو به زیر هر بغل پماد زینک اکسید میزنم 

دیگه تا حمام بعدی بو نمیگیره بدنم 

در جواب بعضیا که ممکنه بگن باعث کیست و درد غدد و ... میشه هم باید بگم که 13 ساله این کار همیشگی منه. حتی سفر میرم پماد رو با خودم میبرم 

از متخصص زنان، و متخصص غربالگری سرطان سینه هم سوال کردم هیچکدوم ارتباطی بین دردناک شدن غدد لنفاوی یا مشکلات کیست و ... با پماد زینک اکسید نمیدونستن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

منم یه روز در میون دوش میگیرم مام زیر بغلو همیشه میشه لباسامم عوض میکنم و عطر و بادی اسپلشم میزنمبه ...

بادی اسپلش چه مارکی میزنی عزیزم ؟ یه بوی ملایم میخوام ک سردرد نگیرم شما میشناسی چیزی؟

بعد از حمام اندازه یه عدس کوچولو به زیر هر بغل پماد زینک اکسید میزنم دیگه تا حکام بعدی بو نمیگیره بد ...

گلم برای تهیه بگم پماد زینک میخوام میده؟ 

مارک یا کارخونه ی خاصی استفاده میکنید؟ 

میشه بپرسم قیمتش چقدره؟ 

بعد هر بار حمام پودر زاج میزنم زیربغلم.

یادم نیست باعث چه مشکلی میشه ولی دکتر به من گفت اینو استفاده نکن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

2810