2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1311812 بازدید | 71199 پست
خداروشکر چش قشنگ جان شما خوبی؟ تو دلی خوبه؟ ای خواهر…

خدا رو شکر ماهم خوبیم

اومدم سونوگرافی تو نوبتم

ببینم اون داخل چخبره😁

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برهمیگی دیرررراومدم ولی باناززززاومدم    

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
نه نرفتیم 😕 فدات مستقل بد جوری اوضاع مالی ریخته بهم ن برا خورد و خوراک ها  خداروشکر از اون ...

این خیلی زیاده عزیزم اگه چند نفر اول باشی خوبه در غیر این صورت ارزش پولت از دست می‌ره 

هر ماه پارسیان بگیر کنار بذار خیلی بهتره 

یکی از دوستام زمانی طلا گرمی ۲/۵بود قرعه نوشته دقیقا ۳۰تومن ۱۵ماهه 

هنوز اسمش درنیومده دیگه خودت حساب کن

این خیلی زیاده عزیزم اگه چند نفر اول باشی خوبه در غیر این صورت ارزش پولت از دست می‌ره  هر ماه ...

اره زیاده 

ولی منم فقط یارانه دستمه اونم همش خرج میشه میگم اگه قرعه بنویسم دیگه مجبورم خرجش نکنم

حالا از ماهی دیگه شروع میشه

ببینم چی میشه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ویپاد دیشب همسرم میخواست درخواست بده  فیلم ک ازخودش میگرفت تایید میشد ولی آپلود نمیشد نمیدونم ...

دوباره امتحان کنید یا زنگ بزن پشتیبانی 

برای من خیلی راحت انجام شد 

من طلا گرمی ۲۵۰۰بود ۲۰ازش وام گرفتم طلا خریدم طلاخیلی  رفته بالا اما یه کم  از قسطش مونده 

منتظرم این وام تموم بشه باز وام بردارم طلا بخرم 

به نظرم خیلی خوبه 

دوباره امتحان کنید یا زنگ بزن پشتیبانی  برای من خیلی راحت انجام شد  من طلا گرمی ۲۵۰۰بود ...

آره  وام ک خوبه بدی طلا 

ب همسرم گفتم ویپاد رو بگیره باهاش وام بگیرم طلا بگیرم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

@دیفن_باگوجه     دیفن جون با معرفتم تولدت مبارک عزیزم😍 پرتکرار باشه برات در کنار همسرت ...

مرررسی عزیزدل من🥰♥️♥️

مهربون خوش قلبم

خواهشا حرفای تعلیقی نزنیااا

ما به خانم مستقل زبر و زرنگمون که در عین حال دلش اندازه یه گنجشک کوچولوعه حالا حالاها نیاز داریم

کجا بری تو آخه

شرایط که بر همه عیانه...اما چاره نداریم

بمونی برامون دختر ♥️