2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1313428 بازدید | 71254 پست
عزیز دلم بایدی وجود نداره که  همه چی دست خود آدمه خداروشکر همسرم هم باهام همراه و موافقه ما ...

آهان👌بله هدفافرق میکنه😅انشالله به هرچی میخاین برسین🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ای جانم کاملا درکت میکنم..کاش نزدیک بودی هرروز برات غذا درست میکردم🤗😍کدوم شهری؟

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم فدای محبتت بشم😍😍😍❤️❤️❤️دیگه فعلا دارم سر میکنم😄تا انشاالله علائم کمتر بشن.من اهوازم عزیزم شما کجایی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من اصلا این مدلی نبودم شوهرمم با خانما راحت نیست کلا  یعنی اینجوری نیست که با خانما بگو ...

درکت میکنم ستاره جان 🤍🤍

انشالله در مسیر زندگیت هیج وقت همچین  اتفاق هایی دیگه نیوفته 

خوب کاری کردی در میون گزاشتی 

آروم شدی و سو تفاهم از بین رفت ❤

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم فدای محبتت بشم😍😍😍❤️❤️❤️دیگه فعلا دارم سر میکنم😄تا انشاالله علائم کمتر ب ...

خدانکنه عزیزم🌹اره اگه خوش شانس باشی تاپایان سه ماهگی رفع میشن😍ولی بازم به خودت برس نودل که نشد غذا😢

عه من آذربایجان غربیم.. خیلی دوریم که🤦😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

قربون محبتت مهربون جان♥️  زیبایی و خوشی و سلامتی سهم خودت و خانواده گلت🌹  آخ که شما ...

ممنون جیران جان😍

واقعا خودمم دلتنگم🙄 زندگی از یه جایی به بعدش خیلی زود میگذره🥲 من باورم نمیشه که ۴۳ سالم شده انگار هنوز همون دختر بچه ای هستم که تو کوچه با بچه ها خط بازی میکردم🫤

برای خورشید پس از شبهای طولانی
ممنون جیران جان😍 واقعا خودمم دلتنگم🙄 زندگی از یه جایی به بعدش خیلی زود میگذره🥲 من باورم نمیشه که ...

دیگه الان سن یه عدده گلم مهم اینه دلت جوون باشه روحیت جوون باشه🌹🌹..بعضی بیست ساله هاهستن انگارپنجاه سالشونه😵 ولی بعضی شصت ساله هام هستن عین سی ساله ها میمونه روحیه شون😍

راستش من اصلا این مدلی نبودم شوهرمم با خانما راحت نیست کلا  یعنی اینجوری نیست که با خانما بگو ...

ستاره عزیز این چیزا رو مستقیم به روی همسرت نیار عزیزم 😘

حساسیت شما طبیعیه کاملا ولی صبور و خوددار باش هر چیزی رو به رو نیار روی رابطتتون تاثیر منفی میزاره عزیزم💜

عزیزان شنیدم میگن سی سالگی بحران داره👌 کیا حس میکنن واردبحران شدن؟

من گاهاحس میکنم حالم خوش نیست واز سنم راضی نیستم😍همسرمم همینومیگه که به سنم نمیخورم ..

واقعاچراانقدرزودمیگذره 😢من هنوزتوبیستو سه سالگیم گیر کردم 🤣😊🤣

حس میکنم پیر شدم😢

بنظرم هجده تابیستوپنج سالگی فوق العاده اس کاش ادم همیشه تواون سن میموند ولی باتجربیات الانش👌😜

چهل سالگیم بحران داره؟🤔

دیگه الان سن یه عدده گلم مهم اینه دلت جوون باشه روحیت جوون باشه🌹🌹..بعضی بیست ساله هاهستن انگارپنجا ...

آره واقعا😎😘

یه دوستی دارم همسن خودمه بچه ۳ ساله داره اون روز میگفت پیرم کرده بس که اذیت میکنه تو دلم گفتم پیر بودی از اول😜

شما چند سالتونه عزیزم 🤔 اگه دوست داشتی بگو

من متولد ۶۰ همسر جان ۵۴❤️

پسرا ۸۰ 💜و ۸۳🧡

آره واقعا😎😘 یه دوستی دارم همسن خودمه بچه ۳ ساله داره اون روز میگفت پیرم کرده بس که اذیت میکنه تو ...

البته ۳۸سالگی ازدواج کرد همش میترسید بچه دار نشه اون روز میگفت دکتر گفته هورمونای زنانت ضعیفه ممکنه یک سال دیگه یائسه بشی بچه میخوای بیار زودتر🤔🫤

آره واقعا😎😘 یه دوستی دارم همسن خودمه بچه ۳ ساله داره اون روز میگفت پیرم کرده بس که اذیت میکنه تو ...

🤣🤣

ماشالاه بوه هاتون از اب وگل در اومدن چند وقت دیگه مادر شوهر میشی🌹

منم سی سالمه احساس پیری میکنم چندوقته😢همسرم سی وشش 

نودوشش ازدواج کردم❤️ دخترم هم دونیم سالشه🌹