2777
2789
عنوان

دو مدل غذا برای مهمونی کافیه؟ 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8852 بازدید | 41 پست
من همیشه هر مهمونی بیاد خونمون یک نوع غذا درست میکنم و غذاهایی ک عامه پسنده میدونم همه اقوامم دوست ...

ما اطرافمون عادت داریم دو مدل باز مامانم که هیچی سه چهار مدل🤦‍♀️البته خیلی دیر دیر مهمونی میگیریم 

ما اطرافمون عادت داریم دو مدل باز مامانم که هیچی سه چهار مدل🤦‍♀️البته خیلی دیر دیر مهمونی میگیریم&n ...

ما هم دیر به دیر ولی همون یه نوع

البته مخلفات دوس داریم همچی میزاریم سالاد زیتون از اینجور چیزا

اخه چه کاریه چند نوع غذا ..خودت ک دیگه فانیلاتون میشناسی یه نوع بزار

بزار اونا هم تورو دعوت کردن به زحمت نیوفتن یه نوع بزارن

مهم دور هم بودن وگرنه ادم خونه خودشم میخوره دیگه

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این که شد سه تا!

1. فسنجون
  2. اناردون
  3. مرغ

به نظر من به جای دو تا خورشت پر زحمت و مشابه، یه دونه اش رو درست کن و کنارش پیش غذا و سالادای مختلف بذار. مرغم مجلسی بپز و مخلفاتش رو زیاد کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ما هم دیر به دیر ولی همون یه نوع البته مخلفات دوس داریم همچی میزاریم سالاد زیتون از اینجور چیزا اخ ...

آره منم هرجا برم چند مدل غذا  از همشون نمی‌خورم ی مدل برمیدارم بدم میاد چندمدل آدم نمیدونه چی بخوره😀😀😀ولی از مخلفات زیاد خوشم میاد مثل سوپ و سالاد و ترشی و این چیزا

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
بیشتر ببینید
آره منم هرجا برم چند مدل غذا  از همشون نمی‌خورم ی مدل برمیدارم بدم میاد چندمدل آدم نمیدونه چی ب ...

اره ادم همون یه نوع میخوره..نمیشه ک غذاهارو قاطی کرد

خدایا دامن همه چشم انتظارها سبز بشه 🤲💚 

انار دون ومرغ یه دونه به حساب میان😅

پس چرا جدا نوشتی  

یا فسنجون رو حذف کن و با اردک یه غذای غیر خورشتی بپز.

یا اینو حذف کن و به جاش با مرغت جوجه کباب درست کن.

در کل دوتا خورشت به نظرم جالب نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

عادت بدیه ک قبل مهمانی خونه تکونی میکنیم و چند غذا و به زحمت و همش توی آشپزخونه و سرپا بعد ک مهمان هم رفت هلاک مجدد تمیز کاری و لذت نبردن از مهمانی.. من ده ساله ازدواج کردم و مزاج مهمان هام و میشناسم همیشه ی نوع غذا پختم بعدش کلی زمان و انرژی گذاشتم طوری ک مهمان از ساعت غافل شده برای رفتنش.. سخت نگیرید، ممکن باشه شمارو دعوت کنند و دست و بالش باز نباشه مثال شما سفره بچینه اصل دور هم بودنه..ایام به کامتون، سفره هاتون سبز، دلتون پر از عشق و آرامش

آره منم هرجا برم چند مدل غذا از همشون نمی‌خورم ی مدل برمیدارم بدم میاد چندمدل آدم نمیدونه چی بخوره� ...

احتمالن شمالی هستن و این مدل پذیرایی براشون عادت شده 

سخته کسی بخواد عادتشو ترک کنه 🙂گشنم شد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید

من که میگم اشتباه نکن...

خورشت فسنجون و با مرغ بپز شاید خیلیا دوست نداشته باشن با اردک....

مرغ هم نپز به جاش ماهی سرخ شده یا دوتا ماهی شیکم پر درسته بزار...

مرغ ناردونی هم نزار به جاش یه قیمه نثار یا یه چلو گوشت بده وقتی که اینقدر هزینه میکنی خب..‌

ژله و سالاد و سبزی و نوشابه و ماست و دوغ هم بغلش باشه...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️