2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک اسم باید بگم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 77 پست
وای از صبح تا حالا دارم با یه خانومی بحث میکنم میگم خب اسم مرتضی دیگه قدیمی شده میگه نه مال ائمه هست ...

منم سر کوروش دعوا کردم میگفتم برا نوزاد خوب نیست میگفتن تو بی فرهنگی سرت نمیشع تمدن و فلان کشور با وجود امسال تو رشد نمیکنه 

چ ربطی داره خدای 

الا چینیا میان اسم بچه هاشون بزارن چنگیز 

اسم پسرم عرفات... واسه خیلیا تعجب اوره...

منم اولین باره میشنومش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه پدر مادر نمیتونن فکر مسخره کردن باشن که همه اسمارو میشه مسخره کرد واسه کسی که اهل تمسخر باشه خل ...

اسمایی که معمولی باشن رو شاید تعداد انگشت شماری مسخره کنن ولی اسمی که خیلی دیگه خاص باشه رو معلومه که اکثرا مسخره میکنن و براشون عجیبه 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
منم اون تاپیک رو خوندم 😂 آخرش کار خودشون رو میکنن ولی بچشون بزرگ بشه بره مدرسه بین اون همه ارتام و ...

بازم زیر بار نمیرن اشتباه کردن که، به بچه میگن ناشکر و بی لیاقت و ناخلف😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اسم قدیمی مثل احمد . اسماعیل.ابراهیم.مراد . حیدر .جعفر ..سیامک...برای بچه‌ای الان خوب نیست واسمای ج ...

هر کسی سلیقه ای داره ولی خداییش اسم احمد قدیمی شده! خوب نیست؟ شرمنده نمیفهممت

حتی اسم مرتضی که اون کاربر گفت هم قدیمی نیست 

طولانی ترین و پرهیاهوترین سکوت منی... ♥️
منم اون تاپیک رو خوندم 😂 آخرش کار خودشون رو میکنن ولی بچشون بزرگ بشه بره مدرسه بین اون همه ارتام و ...

دقیقا 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
اسمایی که معمولی باشن رو شاید تعداد انگشت شماری مسخره کنن ولی اسمی که خیلی دیگه خاص باشه رو معلومه ک ...

عزیزم الان اسم حسین علی رو مسخره میکنن چه برسه بقیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هر کسی سلیقه ای داره ولی خداییش اسم احمد قدیمی شده! خوب نیست؟ شرمنده نمیفهممت حتی اسم مرتضی که اون ...

واقعا وقتی با اسمای جدید مقایسه کنی قدیمی محسوب میشن 

بازم زیر بار نمیرن اشتباه کردن که، به بچه میگن ناشکر و بی لیاقت و ناخلف😂

دقیقا 😂🤦

ماها که زورمون نرسید شاید چهارصدیا حریفشون بشن 😁

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم سر کوروش دعوا کردم میگفتم برا نوزاد خوب نیست میگفتن تو بی فرهنگی سرت نمیشع تمدن و فلان کشور با و ...

ظاهرا اگه بذارن کوروش خیلی با کلاسه!!!!! 

ولی مرتضی بی کلاسیه واسشون. عجببببب

دقیقا 😂🤦 ماها که زورمون نرسید شاید چهارصدیا حریفشون بشن 😁

میشن🤣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عزیزم الان اسم حسین علی رو مسخره میکنن چه برسه بقیه

اسم علی خیلی زیبا معنیشم خیلی قشنگع 

خوش تلفظم هست 

حالا یسریا با خدا مشکل دارن گیر دادن ب اماما کار ندارم 

ولی بدون توجه ب اینک مال کدوم کشورن بنظرم آسم قشنگیه 

اسمیه ک خود خدا انتخابش کرده 

واقعا وقتی با اسمای جدید مقایسه کنی قدیمی محسوب میشن 

اسامی جدید عجیب غریبن. اسامی جدید باید اصلاح بشن 

من آدم مذهبی نیستم ولی کمی منطقی و بدور از تعصب هم فکر کنید بد نیست.... 

ظاهرا اگه بذارن کوروش خیلی با کلاسه!!!!!  ولی مرتضی بی کلاسیه واسشون. عجببببب

کلا یسریا تعصب بی جا دارن 

من گفتم خو اسم پادشاهی بوده نمیشه ک ب این دلیل بزاری رو بچه 

میگفتن بوی تعفن افکارت همرو داره اذیت می‌کنه کشور با امسال تو جهان سومی 

شده🤣🤣🤣🤣🤣 

اسامی جدید عجیب غریبن. اسامی جدید باید اصلاح بشن  من آدم مذهبی نیستم ولی کمی منطقی و بدور از ت ...

من اتفاقا تو تاپیکم به اسمای جدیدم دو سه بار اشاره کردم 

در کل منظورم اسمیه که خیلی خاص باشه چه قدیمی باشه چه اسم جدید بی معنی مثل همون وانیل که گفتم 

2810