2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک اسم باید بگم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 77 پست
اسم مذهبی هم نباید بزارن پدر مادر از کجا معلوم اون بچه بخواد مذهبی باشه الان من اصلا مذهبی نیستم ولی ...

وای از صبح تا حالا دارم با یه خانومی بحث میکنم میگم خب اسم مرتضی دیگه قدیمی شده میگه نه مال ائمه هستش این اسم تو داری بی حرمتی میکنی🤣

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
میخام اسم دخترمو بذارم دلارام میگن سنگینه برای بچه..هیچ اسم دیگه ایی هم ب دلم نمیشینه

بذار، دلارام خیلی اسم شیکیه، هم دخترونه و لطیفه هم باکلاسه😍😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا  منم وقنی از بیمارستان اومدم خونه اسمو به بقیه اعلام کردم، فقط خونواده ی خودم می‌ ...

منم تو بیمارستان به بقیه گفتم البته خونواده هامون اهل نظر دادن نیستن ولی خب جلوی احتمالاتو گرفتبم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بچه پیش دبستانی هیچ درکی از اسم نداره بخواد از اسم دوستش تعجب کنه من بشخصه از هیچ اسمی تعجب نمیکنم ف ...

تو مدرسه واقعا مسخره میکنن 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
بچه پیش دبستانی هیچ درکی از اسم نداره بخواد از اسم دوستش تعجب کنه من بشخصه از هیچ اسمی تعجب نمیکنم ف ...

خوشه اسمه؟؟؟

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
عزیزم من اصلا شاید نتونم ازدواج کنم تو این گرفتاری بچه بیاری بدبختش کنی؟ چه بهتر که نیاری دوست داش ...

نمیدونم والا

ولی خب واقعا بهت مربوط نیست، ببخشید ها🙈🙈

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بذار، دلارام خیلی اسم شیکیه، هم دخترونه و لطیفه هم باکلاسه😍😍😍

ممنوون عزیزم🤩🤩

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
میخام اسم دخترمو بذارم دلارام میگن سنگینه برای بچه..هیچ اسم دیگه ایی هم ب دلم نمیشینه

نه سنگین نیست قشنگه دلسا هم قشنگه

تو مدرسه واقعا مسخره میکنن 

اونی که اسم رو مسخره میکنه پدرمادرش تو تربیتش کوتاهی داشتن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خوشه اسمه؟؟؟

بالاتر گفتم که اسمه 

اونی که اسم رو مسخره میکنه پدرمادرش تو تربیتش کوتاهی داشتن  

خب اینکه معلومه ولی پدرو مادرم نباید اسمی بزارن که میدونن مسخره میشه 

خب اینکه معلومه وای پدرو مادرم نباید اسمی بزارن که میدونن مسخره میشه 

دیگه پدر مادر نمیتونن فکر مسخره کردن باشن که همه اسمارو میشه مسخره کرد واسه کسی که اهل تمسخر باشه خلاصه از هر اسم یچیز درمیاره

وای از صبح تا حالا دارم با یه خانومی بحث میکنم میگم خب اسم مرتضی دیگه قدیمی شده میگه نه مال ائمه هست ...

منم اون تاپیک رو خوندم 😂

آخرش کار خودشون رو میکنن ولی بچشون بزرگ بشه بره مدرسه بین اون همه ارتام و کارن و سورن ببینه  خودش مرتضی و اسم های تو این مایه هاست ننه باباشو سرویس می‌کنه 🤭

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خب اینکه معلومه ولی پدرو مادرم نباید اسمی بزارن که میدونن مسخره میشه 

خواهرم می خواست اسم بچشو بزاره هستی ولی مادرم گفتن تو مدرسه مسخره میشه میگن هستی نیستی برای همون گذاشت حلما

2810