2777
2789
عنوان

در مورد تاپیک اسم باید بگم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 77 پست

اسم خواهر‌ زادم حلما به نظرم خیلی قشنگه ولی به خواهرم گفتم بزارش شانلی یا شایلی قبول نکرد دلم شکست🥲💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از فامیلای دورمون هفته گذشته پسرش به دنیا آمد اسمش گذاشت بلال ،😂😂 چقدر بیفکرن

الآن طرفدارهای بلال حبشی میان میگن قشنگه که 😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اسم قدیمی مثل احمد . اسماعیل.ابراهیم.مراد . حیدر .جعفر ..سیامک...برای بچه‌ای الان خوب نیست

واسمای جدید مثل پرواز.دیاکو.نبات.برکه....و خیلی مسخره هستن اصلا نمی‌فهمیم که دخترن یا پسرن

اسمای محمد . علی. امیر .یوسف. فاطمه.سما.مهسااینا اصلا قدیمی نمیشن 

سلام جلوجلو امار نده به کسی ازهیچی تو زندگیت بعد تولد بچه هرکس پرسید اسمشو بگوتو بارداری اگر پرییدم ...

منو همسرمم همین کارو کردیم،، میشناسم میدونم حرف درمیارن نگفتیم،، به همه گفته بود میذارم آنجلیکا😆

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اسم خواهر‌ زادم حلما به نظرم خیلی قشنگه ولی به خواهرم گفتم بزارش شانلی یا شایلی قبول نکرد دلم شکست🥲 ...

اسم دختر خودتو بذار، توقعت زیاد بوده خب🤐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اسم مذهبی هم نباید بزارن پدر مادر از کجا معلوم اون بچه بخواد مذهبی باشه الان من اصلا مذهبی نیستم ولی اسمم مذهبیه اما حداقل اسمم ایرانیه چون ۲۲ ساله با این اسم صدام میکنن عوضش نکردم ی دلیل دیگشم این که اسم فارسیه وگرنه اصلا خوشم نمیاد ازش 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اسم قدیمی مثل احمد . اسماعیل.ابراهیم.مراد . حیدر .جعفر ..سیامک...برای بچه‌ای الان خوب نیست واسمای ج ...

برکه که قشنگه دخترانس

اسم خواهر‌ زادم حلما به نظرم خیلی قشنگه ولی به خواهرم گفتم بزارش شانلی یا شایلی قبول نکرد دلم شکست🥲 ...

خیلی قشنگه 😍

خب عزیزم اون بالاخره مادرش حق داره به نظرم ناراحتیت بی مورده 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711

میخام اسم دخترمو بذارم دلارام میگن سنگینه برای بچه..هیچ اسم دیگه ایی هم ب دلم نمیشینه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
سلام جلوجلو امار نده به کسی ازهیچی تو زندگیت بعد تولد بچه هرکس پرسید اسمشو بگوتو بارداری اگر پرییدم ...

اره دقیقا 

منم وقنی از بیمارستان اومدم خونه اسمو به بقیه اعلام کردم، فقط خونواده ی خودم می‌دونستن و همسرم 

بقیه ازم توقع داشتن اسم مادرشوهر مرحومَمو بذارم☹️☹️

بچه پیش دبستانی هیچ درکی از اسم نداره بخواد از اسم دوستش تعجب کنه من بشخصه از هیچ اسمی تعجب نمیکنم فقط بعضی اسما برام جالبه مثل خوشه چشمه وانیل هم خاصو قشنگه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اسم دختر خودتو بذار، توقعت زیاد بوده خب🤐

عزیزم من اصلا شاید نتونم ازدواج کنم تو این گرفتاری بچه بیاری بدبختش کنی؟

چه بهتر که نیاری

دوست داشتم اسم خواهر زادم شانلی یا شایلی بشه یا نفس یا رها ازین مدل ها ولی خواهرم همین مونده بود بگه به تو ربطی نداره

2810