2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46652 بازدید | 23767 پست
خوشبخت ترین زوج58زیاد نیس برا قدت؟سایزتومیشه44اون وقت ها.برا قدت 55/56عالیه.کاش منم مثل تولاغر بودم
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسا کرفس نوشت وزن ایده ال 58 دکتر تغذیه هم رفتم گفت 58 باید بشی حالا من 55 بشه حله امروز از 2300 کالری 800 کالری فقط خوردم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
2805
مهرسا متناسب خوش اندام من مرسی با معرفت
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
خوشبخت جانم کالری کوکو رو تو نت سرچ کن شادی جونم مرسی از آرزوی موفقیتت واقعا امیدوارم موفق باشیم همگی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
برنامه کرفس رو اپل نیست؟؟؟
قبل از زایمان تحقیق کنید درمان زردی نوزاد در منزل با دستگاه فتوتراپی٠٩١٢٢٢٥٢٢٣١ - ٠٩١٢٥٣٣٣٧٤٦ http://darmanzardi.blogfa.com http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1340492&postID=52227890
کواک جان بله بازار داره ، بله همونه Darmaneh zardi جان نمیدونم یه جستجو کن یه برنامه هم مامان ماهک پیشنهاد داده ببین چطوره دنیا جون خوش اومدی عزیزم
2810