2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46651 بازدید | 23767 پست
اا نه اسمش سحر آزاده؟ بخدا من اون نیستما فکر نکنین مبلغ کرفسم تازه من گفتم با چیزای پولیش کار ندارماا هیچیم بهم نمیرسه فقط چون یه کم تنبلم گفتم دورهم انگیزه بگیریم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
برم یه پولی ازشون بگیرم کلی اسپانسرشون بودم مفتی مفتی
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان رفتم برنامه کرفس هدف روزدم میگه ۲.۴کیلوروتو۵هفته کم کنم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
2805
خوب ثمین جون پس بسم الله
۵ هفته دیگتو تصور کن 😍😍
کالری روزانه زده۱۷۵۹ من کمترازاین میخورم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
آزادجون باهم شروع کنیم ولی من همش کم خوری میکنم ازعیدتاحالاهم وزنم رو۵۸مونده
آرزو جون کالری شماری میکنیم با استفاده از کرفس یا هر برنامه دیگه ای که خودتون باهاش راحتین هدف گذاری و برنامه ریزی میکنیم واسه تناسب‌انداممون حالا یکی میخواد چاق شه یکی لاغر
حنا جان اگر دوست داری به ما بپیوندی اطلاعاتتو بگو صفحه اول وارد کنم
قد 163 وزن الان 48/700 وزن سالم 53 تا 66 وزن ایده ال 58 روزانه 2348 کالری باید بخورم
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
عزیزم منم وارد کن لطفا. قد162
وزن اولیه65وزن کنونی59وزن هدف اول57وزن هدف دوم55
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
2810