2777
2789

خسته شدم از زندگی سگیم 

خسته شدم از بس هیچ نصیبی تو این زندگی ندارم

با ۳۰ سال سن، نه پول دارم ، نه عشق و رابطه جنس.ی ، نه خواستگار، نه شغل ، یه بدبختم که صبح تا شب گوشه اتاقم کپیدم 

کاش بمیرم کاش کاش کاش

از صبح تا شب کارم شده گریه 

متنفرم از هرکسی که الان بگه خودت عرضه داشته باش برو شوهر تور کن برو کیس تور کن، برو سرکار ، نفستون از جای گرم بلند میشه، نه هیچ پسری هست اگه هم باشه محل نمیده نه شغلی هست

کل زندگیم قفله 

ملت نصف سن منو دارن رابطه جن.سی دارن ، دیگه دارم میپوکم 

خدا این دنیا رو نابود کنه یا منو بکشه راحت شم 

کاش راهی بود برا ادمای ضعیف مثل منو تو که عرضه مقابله با سختی ها رو نداریم فقط دنبال مرگ و تموم شدن مسئولیت هامون هستیم راهی که نه گناه باشه نه درد داشته باشه نه سخت باشه یه راه برای راحت طلب ها

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مشکل چیه؟ رابطه جنسی؟؟؟ 

اگر به همون شدتی باشه که توی تاپیک هی اسمشو آوردی خب برو رل بزن . 

اگرم مشکل اینه که بیکاری بی هدفی برو کلاس یه زبان جدید یاد بگیر یه مهارت یاد بگیر 

وا😐😐مگه همه چی رابطس؟هرکی بر خودشه اگه یکی رابطه داره حتما باید شمام داشته باشی؟پاشو برو دانشگاه سرکار خودتو مشغول کن واقعا نمیفهمم چرا همش داریم مینالیم یکی مجرده شوهر میخواد یکی متاهله دنباله طلاقه از همین زندگیتون لذت ببرین دیگه 

کاش راهی بود برا ادمای ضعیف مثل منو تو که عرضه مقابله با سختی ها رو نداریم فقط دنبال مرگ و تموم شدن ...

هر کس دیگه ای جای من بود خودشو کشته بود تا الان

یه جای خوب تو زندگیم ندارم

همسنای من یا شوهر دارن یا دوس پسر، رابطشون همیشه به راهه 

این حداقل چیز تو زندگی یه ادم نرماله که من همینم ندارم 

انقدر بهم فشار میاد میخوام خودمو بکشم

این فقط یکیش بود

بی پولی و مشکلات و بدبختیای دیگم به کنار

هر کس دیگه ای جای من بود خودشو کشته بود تا الانیه جای خوب تو زندگیم ندارمهمسنای من یا شوهر دارن یا د ...

والا چیزی که ریخته پسر علاف که هم دوست پسرت میشه هم شوهرت ایا شما ارزشت اینه؟کلا فکرت درگیر شوهره که نشد که الان خیلیا تصمیم شخصیشون مجرد مونده شما نشستی زانوی غم بغل گرفتی چرا مجردی؟با ولم کن جدی

این که دوس داری رابطه داشته باشی طبیعیه و یه غریزه ست اما لطفا بیراهه نرو و تو اجتماع سر زبون داشته ...

خوشبحالتون چقدر براتون راحته

نه سر زبون دارم نه مثل بقیه دخترا بلدم مورد پیدا کنم 

2810