2777
2789
عنوان

💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها

| مشاهده متن کامل بحث + 46652 بازدید | 23767 پست
قدم 160 وزنم67/400 الان 64/400 هدفم 60 هدفی هم که کرفس تعیین کرده بین 51تا64 وزن سالم وزن ایده ال هم 56 که من فعلا میخوام به 60 برسم حالا بلد نیستم کالری شماری چطوره.میشه کمکم کنید
یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!
کرفس نوشته پینهاد ما اینه که 5.4 کیلو اضافه وزن خود را در 1 هفته جبران کنید میشه تو 1 هفته ؟؟؟
یادت باشه…..گذشته رو اگه به دوش بکشی ? کمرت خم میشه.ولی اگه بذاری زیر پات ? قدت بلند میشه….!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کواک جون عزیزم صفحه اولو خوندی؟ کامل توضیح دادم من دستم بنده ببخشید دیر به دیر میام دارم با دوتا فسقلی سر و کله میزنم
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
نه مگه میشه تو یه هفته اذیت میشی که نمیدونم چرا اینجوری پیشنهاد داده مطمئنی جایی اشتباه نکردی؟ آخه یه هفته
زمانی که کرکس ها بالای سرم انتظار میکشیدند زمزمه میکردند که وقتت تمومه، من دوباره ایستادم 💪😊 وقتی که فکر میکنی که آخرین فرصت هم از دست رفته، دوباره فکر کن!
2805
نه درست زدم همه رو خودمم تعجب کردم حالا یک هفته یا دوهفته مهم نیس برام مهمه که یاد بگیرم کالری شماری رو و این 4 کیلو رو سریع از بین ببرم
کواک جون الان مثلا یه خوراکیو انتخاب کن مثلا پلو اون پایین افزودن غذا رو بزن بعد با اون ذره بین سرچ کن پلو انواع پلو میاد تعداد قاشقی که خوردیو وارد کن اگه به گرم حساب کردی به گرم وارد کن وعده ی غذاییو انتخاب کن مثلا ناهار و ثبتو بزن تمام
کواک چند کالری بهت داده؟
دنیا جونم الان پستتو داشتم کپی میکردم دیدم نوشتی خودت قبلا برنامه کالری شماری داشتی اگه باهاش راحتی و نتیجه گرفتی همونو استفاده کن خانومی، اجباری رو کرفس نیست
کواک خوب بد هم بهت کالری نداده خطرناک نیست خیلی خوبه عزیزم میبینی آدم ناخواسته رعایت میکنه وقتی تو کرفس میزنه میفهمه که چقدر رعایت کرده وکلی انگیزه میگیره فقط همه چیز به اندازه کافی بخور عزیزم بدنت افت نکنه و موهات آسیب نبینه موفق باشی دوست گلم
خب الان اینی که من خوردم امروز خیلی کمتر از کالری ای هس که داده چیکارکنم ببخشید که هی سوال مپرسما
سلام آزادجان میشه منم اینجاباشم منم به شدت نیازبه لاغرشدن دارم
خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔
نه عزیزم هرچقدر دوست داری بپرس خوب الان که کالری کمتری مصرف کردی بهتره دیگه مایی که باید لاغر شیم مجبور نیستیم کل اون کالریو بخوریم فقط باید مواظب باشیم بیشتر از اینی که گفته نخوریم اینم که میگم همه چی بخور منظورم اینه که نون، برنج، گوشت، میوه، سبزیجات، سعی کن همه رو بخوری ولی به اندازه چون بدنت به همه ش نیاز داره در کنار خوش اندامی باید زیباییمونم حفظ کنیم دیگه
تبسم جونم عزیزم خوشحالم میشم که باشی
2810