2777
2789
عنوان

خرید طلای بدون اجرت با قیمت منصفانه

20238 بازدید | 22 پست
سلام دوستای خوبم
میخوام طلای بدون اجرت بخرم کسی طلافروش منصف سراغ داره ممنون میشم اگه بگه؟
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
من خودم سراغ ندارم اما باید به طلا فروشا مراجعه کنی و بگی طلای بدون اجرت می خوام، بعضی ها تو مغازشون دارن، من شنیدم تو پاساژ قائم تجریش هم یه مغازه طلای دست دوم میفروشه و جلوش صف میکشن
مرسی ملوسک جونم (:
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملوسک جون آدرس دقیقش رو نمیدونی من میخوام طلاهام رو بفروشم یه سرویس دارم کاملا نو میخوام یکی با انصاف بخره
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
چند روز پیش یکی از دوستا به اسم میخک خانم می گفت من یه طلا فروشی سراغ دارم که خیلی منصفه حالا دیگه میخک جون و پیدا نمی کنم ازش آدرس بگیرم
اخه من چند جا طلافروشی رفتم میگن 12 درصد روی قیمت خام طلا می کشند 7% سود+5% مالیات بر ارزش افزوده
سمیه جون سرویست چند گرم میشه؟
گرمی چند میفروشی من میخرم؟
یه طلافروشی هست توی ستارخان. از سمت توحیدکه وارد ستارخان بشی بعد از شادمان یه مسجد است سمت راست. روبروش یه طلافروشی است. یکی هم بیشتر نیست. خیلی منصفه.

ضمنا اگه کسی طلاشو می فروشه بره قیمت کنه. به بچه های سایت بگه شاید اینطوری هم خریدار و هم فروشنده سود کنن.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
مرسی فرزانه جونم
اسم طلافروشی یا شماره ای ازش نداری که راحت تر پیداش کنم؟
نه عزیزم متاسفانه ندارم. خیلی سرراسته. اون مسجدو پیدا کنی که کاملا مشخصه.

از سمت آریاشهر هم که بیای بعد از تهران ویلا می شه.

عصر ها از ساعت 5 به بعد هستش. فقط هم طلای دست دوم و بدون اجرت داره.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
مرسی فرزانه جونم لطف کردی
طلای من 54 گرم هست خداییش 5 بار هم ننداختمش هنوز یکسال نیست که خریدم

http://up.vatandownload.com/images/3de31j1r52nb9vrp0omm.jpg
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******
والا طبق اطلاعات سایتها الان طلا گرمی 75700 هست

نپرسیدم که چند میخرن دنبال طلا فروش منصف میگردم
2810