2777
2789
عنوان

دهه هشتادی متاهل داریم اینجا ؟؟؟!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 8978 بازدید | 338 پست
ن چنین چیزی نیست 

یکی دیگه ام تاکید کرد بیخیال هر کی بخواد خودش میپرسه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز دارم با سیبیل هام عکس ۳ در ۴ میگیرم

شوخی کردم باو

سلام بارانا هسدم>✌🏻 عشق‌ رو با تموم سلول های بدنم درک کردم‌چطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانت کنید؟1401/9/19‌ زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستیمن تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جان‌دل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهره‌ات.  عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
خواهر وارد زندگی نشدی بشی نظرت عوض میشه امیدوارم تو هر شرایطی به خواسته های دلت برسی و موفق باشی

من خودم یه پسر ۳ ساله و توراهی ۸ ماهه دارم 

متولد ۸۰ هستم و واسه خودم‌برنامه دارم

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
بچه ها راهنماییم کنید من عقدم شوهرم گفت منتظرم بریم زیر یه سقف تا تلافی همه بی محلی هاتو سرت دربیارم ...

تا قبل عروسیتون سعی کن اخلاقش دستت بیاد. و بهم نخوردین ازدواج نکنین ب هیچ وجه

دهه ۶۰ تیاش مجردن هنو 😄 تو ک حالا حالاحا راه داری

😂😂

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

دهه هشتادی متاهل زیاده مجرد کمه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
منم ۸۳ ام دخترم ۳۶ روزس

چن ساله متاهلی؟!

درسم میخونی؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
82با دوتا بچم بازی میکنم😁

وای منم همین توام چند سالگی ازدواج کردی و چند سالگی بچه ها تو به دنیا آوردی تو دیگه خیلی از من زود تر ازدواج کردی 

من خودمم متاهلم ولی تا چند سال دیگه بچه نمیخوام

برام دعا کنید محتاج دعاتونم 😓🥺