2777
2789
عنوان

دهه هشتادی متاهل داریم اینجا ؟؟؟!!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 8978 بازدید | 338 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متولد ۸۱ هستم و تقریبا یک سال و خورده ای متاهلم بچه ندارم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
والا فکر کن مثلا ۱۸ ازدواج کنی حالا ۲۲بچه بیاری بعد باید تا ۱۸سالگی به درساشو خودش برسی خودت میشی ۳۶ ...

بله قانع شدم ولی با بچهام میشه ب هدف رسید فقط تا ۶ سالگی سخته

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
آره هی ماستو بمال

چرا متوجه نمیشید پست میذارید عزیزم

اسی گفت چند سالگی ازدواج کردید 

بچه دارید

اون خانوم هم فقط نوشت 15و گفت یه بچه 3ساله

این همه ادم اومدن تو تاپیک نخوندن اسی گفت چندسالگی ازدواج کردید همه فکر کردن اسی گفته چندسالتونه

اقا فک کنم برای اینکه ازدواج درست باشه باید بالغ بشه و پریود بشه البته دقیق نمیدونم

ن چنین چیزی نیست 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.