2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130054 بازدید | 20071 پست
نه عزیزم کارشناس مامایی هستم.کاری بود در خدمتیم رییس😉😊

وااااای قربونت برم 😘😘😘

اختیار داری شما رِئیس مایی😁

عزیزم درخواست دوستی میدم قبول کن ، از این به بعد هی مزاحم شم😂😂😂

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوشگلا 

ظهرتون بخير🌹🌹🌹

من امروز وزنم ٦٠/٥٠٠ بود

ديگه ميخام تثبيت كنم 

مامانم خيلي ناراحته از دستم 😔

بهش قسم خوردم ديگه تثبيت كنم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
فانوووس جون رسیدن بخییرخانمی زیارتت قبووول

فدات شم عزیزم ایشالا قسمت شما 😘😘😘

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
2805
سلام خوشگلا  ظهرتون بخير🌹🌹🌹 من امروز وزنم ٦٠/٥٠٠ بود ديگه ميخام تثبيت كنم  مامانم خ ...

تبریک میگم عزیزم،آفرین دختر بااراده👏👏👏👏👏

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

امشبو با ۸۱۰تا بستم

ص:نون۷۰+قند۲۰+پنیر۴۰+تخم مرغ۷۰

م و:خرمالو۵۰

ن:برنج۴۰+مرغ۱۰۰+ماست۱۰۰

م و:چای دارچین+قند۲۰

ش:جوجه کباب۲۰۰

تبریک میگم عزیزم،آفرین دختر بااراده👏👏👏👏👏

فداي تو دوست خوبم😘😘😘

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

كالري امروزم تا الان ٥٠٠

شام جوجه كباب داريم امتحالا با ١٠٠٠ ببندم

سلام من اومدم😍😍😍

خخ خدمتتون عارضم که حسابی خوردم این چندروز شما فک کن یه چیزی حدود ۳۰۰۰کالری😲😲😲😲😲😲خب مهمونی بودو اینا چیکار کنم خب اشتهام عجیب باز شده وقتی به قیافه بی ریختم نگا میکنم اینجوری میشم😣😣😣😣صددالبته که حسابی زشت شدم حدود ۵۷وخورده ای شدم اگه اضافه نکرده باشم ولی ازفردا سعی میکنم رعایت کنم.خب این تا اینجا

فانوس جونی زیارتتتتتت قبول 

اریانا رژیم نگیریاااا 😠😠😠نی نی گناه داره اون واجب تره

مه گلی تبریککککک که وزنت کم شده ولی دیگه بیشتر از این کم نکن خیلی لاغر شاید بهت نیاد

و زهرا جون به شماهم تبریک که تونستی به وزن ۶۰برسی

😍😍😍😍😍😍😍😍

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
فدات شم عزیزم،دعا کردم با عشقت ازدواج کنی و تا اربعین بعدی تو خونه خودت باشی ایشالا

سلام عزیزم

دلم برات خیلی تنگ شده بود

زیارتت قبول

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

آفرین دوستای با اراده 

نه نیاز جون رژیم نمیگیرم فقط مراعات میکنم چون زیاده روی میکنم معدم درد میگیره اذیت میشم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام من اومدم😍😍😍 خخ خدمتتون عارضم که حسابی خوردم این چندروز شما فک کن یه چیزی حدود ۳۰۰۰کالری😲😲 ...

فدات نياز جوني😘😘

دخترا من پريود شدم 😊😔دقيقا بين اين دوحالت وضعم

خوشحالم چون وقتي پريود ميشم اعصابم آروووووم ميشه از حالت پرخاشگري 😅 ميام بيرون

ولي ناراحتم چون دل درد دارم زياااد نميدونم چرا؟؟؟🤔

2810