سلام دوستای گلم 😘😘
این تاپیک در راستای تاپیک آزاد جون زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ...
چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده و آزاد جونم دیگه وقت نمیکنه زیاد به تاپیک سر بزنه تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم 😍😍
فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
من دکتر بهم گفت روزی ی فنجون قهوه با ی لیوان چای سبز بخورم
چای سبز مشکل نداره توشیردهی؟؟قهوه دوست ندارم
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یسنا از۹ماهگی با کمک دیوار راه افتاد اما مستقل دیر راه افتاد تازه یه ماهه مستقل راه افتاده اما خیلی می افته
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
از اینا ک نوشته چربی سوز یا خودمون بریم از عطاری و بازار هم بخریم مشکل نداره
[QUOTE=47341595]طبیعیه دختره منم خیلی تلو تلو میخورد اوایل ولی درست شد دخمله تو خم درست میشه[/QUOTE
حرف زدنش چطوره؟؟چندتا کلمه میگ؟یسنا خیلی کلمهمیگ اما هروقت خودش دلش بخاد ی چیزی رو ما بگیم نمیگه اما کلمات زیادی رو میگ مث جو جو،پیشی،بده،اب،اب بادی،بابا،مامان،مامان دون،ماه،آجی ک میگ ادی،دده،ننه،عذا رو میگ ام،در،نونو میگ نو،لالا،نازی میگ نادی
انشالا ک میای من اگ اخر این ماه بشم ۷۰راضیم اخه ۷۴بودم اول ماه
سلام علیکم من تازه این مطالب و خوندم الا ن تازه بچم و از شیر گرفتم من 75 هستم 18 کیلو اضافه وزن دارم یعنی میشه تو یه ماه 4 کیلو کم کرد منم راهنمایی کنید چطور شروع کنم
سلام علیکم من تازه این مطالب و خوندم الا ن تازه بچم و از شیر گرفتم من 75 هستم 18 کیلو اض ...
اره چرا که نه....اول یه برنامه کالری شمار نصب کن بعد کالری مجازتو برا کاهش وزن بهت میگ بعدم طبق اون بخور یعنی هرچی خوردی وارد کن ...البته هرروز یه اندازه نخور ک ایست وزن کنی ی روز ۱۰۰۰تا فردا۱۳۰۰ ی روز ۷۵۰تا همینطور نوسانی پیش برو
قبل بارداری 48 بودم الان 3 تا بچه دارم برای هر بچه تقریبا 9 کیلو برام ثابت موند الان این اضافه وزن خیلی اذیتم می کنه در ضمن چربی اطراف شکم زیاده و گودی کمر شدید منم راهنمایی کنید تا بتونم وزنم کم کنم