2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست
۱۶۵ 

پس از من خیلی بهتری...من۱۶۰قدمه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم من تا اخر هفته هستم  تاحالا رژیم اینطوری یه هفته ای نگرفتم ببینم شاید تاثیر داش ...

قربوونت برم.باشه جانم.مجبور شدم نهار ی قاشق برنج و خورشت بخورم.چون مهمون داشتیم و غذا رو هم من درست کرده بودم.😢😢 ولی بقیشو مراعات میکنم.حتماا تاثیر داره 😍

بهار رفتم تاپیکت رژیم چاقی رو خوندم چنوخط اول بودم گفتم به این خوب رژیمه اینکه همش میخورم...ماکارونی سالاد بامایونز😍نگو رژیم چاق شدن بود😅

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نه بابا  پری بنظرت تا عید میشه بشیم ۶۵ کیلو؟؟؟

اره حتما...من دخترم ۱۴ماهگیش ۲۷مهرتموم شد توچی؟؟

بهار رفتم تاپیکت رژیم چاقی رو خوندم چنوخط اول بودم گفتم به این خوب رژیمه اینکه همش میخورم...ماکارونی ...

😂😂😂😂😂😂😂

واااای خداااا

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
اره حتما...من دخترم ۱۴ماهگیش ۲۷مهرتموم شد توچی؟؟

دختره من ۲۲ آبان میشه ۱۴ ماهش 

متولد ۲۲ شهریوره ۹۵ هست

دختره من ۲۲ آبان میشه ۱۴ ماهش  متولد ۲۲ شهریوره ۹۵ هست

یسنای من۲۷مرداده البته قراربود ۲۰شهریور باشه

پری من تو رژیمم ماکارونی هم دارم  ۲ کفگیر ماکارونی

من ک همه‌چی دارم خخخخ البته کالریشو حساب میکنم میگم تو تاپیکت گفتی چربیسوز گیاهی یعنی چی؟؟مگ ما میتونیم از این چربیسوزا بخوریم

عزیزم😍😍😍😍 خدا حفظش کنه 😍😍😍

هم چنین دخترشمارو....میگم راه میره؟؟

من ک همه‌چی دارم خخخخ البته کالریشو حساب میکنم میگم تو تاپیکت گفتی چربیسوز گیاهی یعنی چی؟؟مگ ما میتو ...

من دکتر بهم گفت روزی ی فنجون قهوه با  ی لیوان چای سبز بخورم 

هم چنین دخترشمارو....میگم راه میره؟؟

آره 

از فکر کنم ۱۱ ماهگیش راه افتاد 

البته قبلش دست به دیوار میرفت 

2810