2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130056 بازدید | 20071 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فردا رژیم خرما خیار,,,میگیرم ایشالا بیام زیر۷۰خخخ,ولی عزممو جزم کردم تا اخرهفته ادامه بدم

من دلم میخاد همراهیت کنم اما چون شیر میدم میترسم ضغف کنم‌نتونم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
میخام تااخرهفته کاربر فعال تاپیک باشم,مبادارژیمو گند بزنم

دلو میزنم ب دریا ....فردا امتحان‌میکنم باشما این رزیمو اگ تونستم ک ادامه میدم اگ هم نه ک کالری شماری میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نه عزیزم شیر میدی بیخیال شو  

اخه ارادم خیلی ضعیف شده اول مرداد شروع ب رژیم کردم همش ۹کیلو کم کردم قرار بود تو سه ماه ۱۲کیلو کاهش داشته باشم

اخه ارادم خیلیرضعیف شده اول مرداد شروع ب رژیم کردم همش ۹کیلو کم کردم قرار بود تو سه ماه ۱۲کیلو کاهش ...

داری شیر میدی اخه 

من که شیر نمیدم باتو شروع کردم همچینم کم نکردم ,کالری شماری کن واست سخته  این رژیم

داری شیر میدی اخه  من که شیر نمیدم باتو شروع کردم همچینم کم نکردم ,کالری شماری کن واست سخته &n ...

باشه اما لطفا بیا هرروز بازخواستم کن ی وقت گند نزنم ی رژیم دکتر کرمانی دارم الان تصمیم گرفتم با اون پیش برم رژیم شیردهیه

این رزیمای شوکو میذارم براوقتی استپ کردم

باشه اما لطفا بیا هرروز بازخواستم کن ی وقت گند نزنم ی رژیم دکتر کرمانی دارم الان تصمیم گرفتم با اون ...

پس تو رژیم شیردهی بگیر من اینو ببینیم خوب پیش میریم ,هرشب بیا گزارش بده تا مجبور شی خوب بخوری تا کالریت بالا نره

من اگه اینحا نیام گند میزنم

تااخر این ما باید حتماااااا بیام زیر۷۰

پس تو رژیم شیردهی بگیر من اینو ببینیم خوب پیش میریم ,هرشب بیا گزارش بده تا مجبور شی خوب بخوری تا کال ...

باشه من هرشب میام ...تو گزارش بده از حالت از رژیمت منم میام میگم کنارم باش تا اینبار گند نزنم

پس تو رژیم شیردهی بگیر من اینو ببینیم خوب پیش میریم ,هرشب بیا گزارش بده تا مجبور شی خوب بخوری تا کال ...

انشالا ک میای من اگ اخر این ماه بشم ۷۰راضیم اخه ۷۴بودم اول ماه

2810