2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست
سلااام عزیزانم.خوبید؟آریانای مهربون،زهرا جون،علی پاشا گلم،آرینا جانم خوبید؟دلم واسه همتون تنگ شده بو ...

سلام عزیز دلم خیلی خوش اومدی 😘😘😘

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دیروز ترازوم نبود نمیدونم چقدر شد امشبو با ۸۰۰ بستم من فردا خودمو وزن میکنم اگه خیلی کم نکرده باشم رژیم چهار روزه رو میگیرم

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
منم هستم چن کیلو کم می کنیم با این رژیم؟؟

سلام عزیزم به بدن بستگی داره دیگه ..

دوباره خوش اومدی😘😘😘😘

آره عسل ناز هست هنوز 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام منم ۱ هفته ای هست که وزن نکردم ترازوم باتریش تموم شده حالا تخمشو ملخ خورده 😐  چند جا همسرم رفت گفتن شماره اینو نداریم😐 

منم خیلی دلم میخواست باهاتون این رژیم ۴ روزه بگیرم اما اصلا این چند روز خونه نبودم امروزم باید برم جایی دعوتم باز تا شب😜 

کالریمم تا الان صفره 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام من دوباره اومدم اما این بار اومدم که حتما وزن کم کنم

اخرین باری که وزن گرفتم خودم  4 شنبه هفته پیش بود 75.4اینم بگم دقیقا ی هفته قبل تر از اون وزنم 76.6بود الا نمیدونم وزنه خراب بود یا من لاغر شده بودم   

به هر حال می خوام از امروز شروع کنم

تا الان هم 198.2کالری خوردم  

به احتمال زیاد عروسی برادر شوهرم بعد ماه صفر باشه  باید حسابی لاغر کنم  

گروه زرد.وزن اولیه ۷۵ هدف اول ۷۰

سلام خانم خوشتیپ ها

منم به جمعتون راه میدین؟ 

رژیم چهار روزه رو توی شیردهی هم میشه گرفت؟ 

چه قدر وزن کم میکنیم تدی چهار روز؟ 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
سلام خانم خوشتیپ ها منم به جمعتون راه میدین؟  رژیم چهار روزه رو توی شیردهی هم میشه گرفت؟  ...

سلام عزیز باید از متخصص اریانا بپرسی 😉😉😉😉

و هیچ چیز مثل مرگ آرامم نمیکند.....
سلام خانم خوشتیپ ها منم به جمعتون راه میدین؟  رژیم چهار روزه رو توی شیردهی هم میشه گرفت؟  ...

سلام عزیزم خوش اومدی🌷

بنظرم رژیم ۴روزه مناسب شما نیس،شما کالری شماری کن،زیکزاکی بهتره...

مثلا ۷روز هفترو ب این ترتیب ،ماکزیممتو ۱۴۰۰و مینیمم ۶۰۰(یروز در هفته)...

ما بینشم ۸۵۰،۹۵۰،۱۱۰۰،۱۲۰۰،۱۳۰۰

تا جایی ک کاهشت خوبه بهمین ترتیب پیش برو،هرجا ک کاهش نداشتی از اون ماکزیمم (ینی ۱۴۰۰) ۵۰تا کم کن 

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

کالری من تا الان۲۲۰

ص:چای و خرما۲۰

م و:تخم مرغ۷۰

ن:شیرخرما۱۳۰

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

سلام بچه ها من خودمو وزن کردم ۶۱.۷۰۰ بودم یعنی حدود ۴.۵۰۰کیلو کم کردم ۴ کیلو دیگه باید کم کنم مشکلم یبو... هست که داغونم کرده 

کالریم تا الان ۲۱۷ شامم مادرشوهر دعوت کرده ایییییییییش

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
سلام عزیز باید از متخصص اریانا بپرسی 😉😉😉😉

ممنون😊

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
سلام عزیزم خوش اومدی🌷 بنظرم رژیم ۴روزه مناسب شما نیس،شما کالری شماری کن،زیکزاکی بهتره... مثلا ۷رو ...

خیلی ممنون فانوس عزیز 

متشکرم از راهنماییت. روش خوبی گفتی 

ان شالله بتونم انجام بدم

من هفت کیلو میخوام کم کنم