2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست

شب بخییربچه ها

کالری منم ۹۵۰تا

آریاناجون منم احتمال زیاداین رژیموبگیرم

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

پیشکش

نگاه مهربونتون

در این روز زیبــا

گل را برای

زندگیتـان

و کوتاهی عمرش

را برای غمهایتان آرزومندم

لبتان غنچه لبخند

دلتـون شـاد

و روز و

روزگارتان بر وفـق مـراد🌹

سلام صــــــبح بخــــیر 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونیا.من برگشتم.این ماه من تواقدام بارداری بودم بعدازروزای تخمک گذاری رژیمو ول کردم و....پ ...

سلام عزیز جووونم 

چرا عزیزم اینجوری شد ؟ یعنی بیبی خراب بوده؟

خیلی ناراحت شدم 

ان شاءالله به حق این ماه عزیز خدا یه دونه نی نی سالم ماه بعد میزاره تو دلت ..

منم ۱۰ آبان موعدمه ..

همه آرزوم اینه بیبی چکم مثبت شه 😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من امشب با ٤٩٠ بستم  اين رژيمه خيلي خوب بود اصلا گرسنه نشدم

آره زهرا گلی رژیمش خیلی خوبه 

رژیم کنگره لاغریه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا گروه تل گرام نمیزنین؟

واسه اینکه همه تل ندارن عزیزم 

ما الان ۱-۲ ساله اینجا باهمیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام صبح بخیر منم کالریم ۸۸۰ تا دیشب😐

امروزم کالریم فعلا صفره😎

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام گل گلیااااای خودم  

بوووووس ب همتون😘😘😘😘😘😘

اریانا جونم من از امروز رژیم ۴روزرو شرو کردم🙌

ص:چای و خرما۲۰

م و:تخم مرغ۷۰

ن:شیر خرما۱۳۰

جمع تا حالا:۲۲۰

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
منم رژیم 4 روزه رو گرفتم ایشالله که بتونم خوب پیش برم

سلام مهربانو جوووونم😘

منم همراتم گلم،حتما مث همیشه خوب پیش میری

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

حتما میتونین دوستای با اراده 😍😍😍

بعد رژیم  وزن کشی کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از صبح ١٥٠ تا كالري

يك ليوان شير با دو خرما🥛

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
سلام دوست جونیا.من برگشتم.این ماه من تواقدام بارداری بودم بعدازروزای تخمک گذاری رژیمو ول کردم و....پ ...

عزيزم انشاءالله خدا يه ني ني ناز و سالم زودي بزاره تو دلت👼🏻

هم شما هم آريانا جون

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

دخترا چه خوبه هممون تو اين رژيم چهار روزه هستيم

من يه كم بي اراده شده بودم

كلا دانشگام كه شروع ميشه چون ميخام از پسرم دور بشم غم عالم مياد تو دلم 😔 

ولي دوباره انگيزه گرفتم با شماهاااا😍💪💪

عزيزم انشاءالله خدا يه ني ني ناز و سالم زودي بزاره تو دلت👼🏻 هم شما هم آريانا جون

فداتشم گلم ..

ای جونم خدا پسرتو واست نگه داره😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40