2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130058 بازدید | 20071 پست
سلااام آریانا جوووووووونم عزیزه دلمممم تولدت مبارک عزیزم.انشالله همیشه تنت سالم باشه و لبت خندون &n ...

سلام عشق من فداتشم گلم ممنـــــون   

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام‌ به خانومای با اراده بچه ها یکی بیاد به من یه راهکار بده چیکار کنم که سرعقل بیام دارم زحمت این ...

عزیزم اگه وزنت برگرده دیگه نمیتونی به این آسونیا کمش کنیا ..

روزه بگیر که نتونی بخوری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تولدت مبارک خانومی با آرزوی بهترینها    

ممنون عزیزدلم 😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجا اکثرا قصد کاهش وزن دارن دوستان.من چطور راهنمایی بگیرم برای افزایش وزن

عزیزم قد و وزنت و بگو بهتر بتونم کمکت کنم 

میخوای پایین تنه ات چاق شه یا بالاتنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آریانا عشقم تولدت مبارککک فدات شم ایشالا به هرچی که دلت میخواد برسی و بهترینها نصیبت بشه 😘😘😘😘😘 

همیشهههه بخندی و دلت شاد باشه و کنار همسرت خوشبخترین باشی😍😍😍❤️❤️❤️💝🎁👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💋🌹👑🎂🍰🎀🎊🎉🎁🎈🎁

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آریانا عشقم تولدت مبارککک فدات شم ایشالا به هرچی که دلت میخواد برسی و بهترینها نصیبت بشه 😘😘😘😘😘& ...

سلام قربونـــــــت برم من 😘😘😘😘

فداتشم ان شاءالله توام به خواسته هات برسی ..

ممنون از دعاهای خوبت 😍😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام قربونـــــــت برم من 😘😘😘😘 فداتشم ان شاءالله توام به خواسته هات برسی .. ممنون از دعاهای ...

مرسی فدات شم😍😍❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم اگه وزنت برگرده دیگه نمیتونی به این آسونیا کمش کنیا .. روزه بگیر که نتونی بخوری 

خوب من شیر میدم نمیتوم روزه بگیرم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

آریانا جان تولدته؟؟؟مبارک باشه انشالا سال جدید زندگیت پربشه از اتفاق های قشنگ🤗😘

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سلام گروه لاغری تو تل اگه خواستین بیاید دور هم باشیم راحت ح https://t.me/joinchat/BpoDsg5x0TdXCCCG_h7J2g 

من همونم که امضام این بود که تا اربعین مامان میشم الان مامان شدم خدایا شکرت این حس قشنگ رو شامل همه منتظرا کن .96/8/11
آریانا جان تولدته؟؟؟مبارک باشه انشالا سال جدید زندگیت پربشه از اتفاق های قشنگ🤗😘

قربونت برم عزیزم ممنون 😘😘😘😘

خب گلم شیر میدی روزه نگیر بجاش نون و برنجت و کم کن یکم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم عزیزم ممنون 😘😘😘😘 خب گلم شیر میدی روزه نگیر بجاش نون و برنجت و کم کن یکم 

سلام اریانا جان تولدت مبارک خوشگل خانم منم مهرماهی ام 

مهرماهیا ماااااهن😙😙🎂🎂💕💕

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

بچه هااا سلام من اووومدم پنجشنبه که ترکوندم جمعه زیاد نخوردم چون ختم بودم و اینا 

امروزم تا این لحظه ۴۴۴ تااا 

بچه ها نمیدونم چرا کار همسرم همش به در بسته میخوره همش پولشو میخورن نمیدونم چیکار کنم 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
عزیزم قد و وزنت و بگو بهتر بتونم کمکت کنم  میخوای پایین تنه ات چاق شه یا بالاتنه؟

قدم 168وزنم64.از نظر توده بدنی نرمالم ولی بالا تنه ی لاغری دارم مخصوصا دستام

اللهم عجل لولیک الفرج