2777
2789
عنوان

💪💪 کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها(شعبه ۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 130067 بازدید | 20071 پست
آريانااااااييييي تولدت مبارك🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊 انشاءالله سالهاي سال در كنار خانوادت سلامت و خوشبخت باشي ...

قربونت برم عشق من 😘😘😘😘😘

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سلام به همه ی دوستان.من کاربر جدید هستم.البته ساااالهااا خواننده خاموش بودم.یکبارم قبلا ثبت نام کردم ...

سلام عزیزم خیـــــلی خوش اومدی 😍😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آریاناجون تولدت مباااارک 

فداتشم دوست کم پیدای من قربونت😍😍😍😍😍

کجایی نیستی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها

ازیکشنبه هفته پیش دخترم سرماخوردبعدهم من ازش گرفتم خییلی حالم بدبودامروزی کم بهترم

این چندروزم همش سوپ خوردم 1کیلوازوزنم کم شدخداروشکر

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین

آریاناجون دورازجونت سرمابدی خوردم

خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
آریاناجون دورازجونت سرمابدی خوردم

عه چرا عشقم؟؟

به خودت برس ، سوپ و آبمیوه طبیعی بخور 

دمنوش هم خوبه

ان شاءالله زودتر خوب شی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه چرا عشقم؟؟ به خودت برس ، سوپ و آبمیوه طبیعی بخور  دمنوش هم خوبه ان شاءالله زودتر خوب شی&n ...

ازدخترم گرفتم همش سعی کردم اون زودخوب بشه ک بتونه به پیش دبستانیش برسه خودموفراموش کردم😅

چشم گلم😘😘

سلام  ارینا چه عجب اومدی؟دلم برات تنگ شده عزیزم منم امشب بالای۱۰۰۰تابستم ,ولی دقیق نمیدونم ای ...

سلام زهرا جونم خیلی مشغلم زیاد شده منم دلم خیلی تنگ شده عزیزم   

راستی من 59 کیلو شدماااا

هر دم از اين باغ بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد (اي كاش برش خوب بود ولي ...   )

سلام‌ به خانومای با اراده

بچه ها یکی بیاد به من یه راهکار بده چیکار کنم که سرعقل بیام دارم زحمت این چندوقتمو ب باد میدم الان که همه متوجه کاهش وزنم شدن انگار دیوونه شدم درست کالری شماری نمیکنم باابنکه گرسنه نیستم همش میخورم ...خیلی از دست خودم عصبی و کفریم نمیدونم چه مرگم شده دیگ نا امید شدم همش بخودم میگم امروز دیگ نمیخورم و با کالری کم میبندم ک جبران پرخوری هام بشه اما باز از همون اول صبح شروع میکنم خوردن....بنظرم من اراده ی لازمو ندارم و ضعیفم😭😭

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

فرداهم وزن کشی دارم وای اگ کم نکرده باشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !