2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونروز یه دختر خانومی خواستگار داشتن دو بار ردش کردن و ازشون خوششون‌نمیومد

بعد اینجا تاپیک زده بود بنظرتون چن بار دیگه میاد خواستگاریم

بعدش نظرسنجی هم گذاشته بود 

گزینه هاش:

۱-اره

۲-نه

اصلا تاپیک سرشاااار از اسید بودزودی ترکوندنش

قشنگ معلوم بود دست یه بچه گوشی دادن

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
یادش بخیر دوسال پیش با اون اکانتم ساعت ۳ صبح یکی تاپیک زده بود تشنمه حال ندارم آب بخورم😐😂

دیشب هم یکی ساعت ۴ صبح تاپیک زده بود که من همسرم رو خیلی دوس دارم ولی الان فهمیدم که دخترم مال خودم نیست

کاربری آقا هم بود 😂😂

اونروز یه دختر خانومی خواستگار داشتن دو بار ردش کردن و ازشون خوششون‌نمیومد بعد اینجا تاپیک زده بود ...

واییییییییییی من عااااااااشق اینجور تاپیکام 😂😂😂😂

توشون خیلی خوش می گذره 

دیشب هم یکی ساعت ۴ صبح تاپیک زده بود که من همسرم رو خیلی دوس دارم ولی الان فهمیدم که دخترم مال خودم ...

😑😑بخدا بعضیا یا مریضن یا اومدن تو سایت برای مسخره بازی 

دیگ راستو دروغو نمیشه تشخیص داد

همینه انقد نی نی سایتیارو جدیدا مسخره میکنن

واییییییییییی من عااااااااشق اینجور تاپیکام 😂😂😂😂 توشون خیلی خوش می گذره 

آره بعد کامنتای ملت غیور حاضر در صحنه هم دیدنی بود🤣😂حیف زودی ترکید

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25