2777
2789
عنوان

وزنم شده ۹۹.۶۰۰ گرم 😐😐😐😐😐😐

342 بازدید | 27 پست

حاملم و ۴۵ روز دیگ زایمانمه

وزن اولیم ۸۵ بود 

چ کار کنم حالا 

بچه دوممه 

کی می خواد این همه دنبه رو آب کنه 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من۷۰ام دارم از غصه میترکم خدا به داد تو برسه خواهر

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
من کلا حاملگیم دوازده کیلو اضافه کردم. بعدشم که از بس شیر دادن و توی بغل راه بردمش تا خواب بره، چون ...

واقعا فقط یه ماه الهی چقد اذیت شدی 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

خواهر اوج افزایش وزنت همین ۴۵ روز باقیموندس😅😅😅😅

منم یک هفته ده روز مونده ب زایمانم،فکر کنم الان صد باشم😑😑😑😑

لعنت ب چاقی

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا