2777
2789
عنوان

وزنم شده ۹۹.۶۰۰ گرم 😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 27 پست
عزیزم انشاالله ب سلامتی زایمان بکنی نینی گلت دنیا اومد بعدش با ورزش و رژیم وزنت اوکی میشه

مرسی عزیز دلم خدا کنه وگرنه خیلی افسرده شدم بابت وزنم

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
ای بابا ۷۰ ک متوسطه خوبه

ن من پهلو کوچیک تر میخوام😭😭

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چ کار کنیم باربی بشیم 😐❤

امیدی ندارم

کمر دردم نه ورزش درست حسابی میتونم انجام بدم نه پیاده روی زیاد 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
خواهر اوج افزایش وزنت همین ۴۵ روز باقیموندس😅😅😅😅 منم یک هفته ده روز مونده ب زایمانم،فکر کنم الان ...

گلم‌ب دکترم گفتم‌اشتهام‌خیلی رفته بالا  +استعداد چاقی خانوادگی .گفت قرش ویتامین و کلسیم رو هفته ای دوبار بخور

امیدی ندارم کمر دردم نه ورزش درست حسابی میتونم انجام بدم نه پیاده روی زیاد 

بچت چند وقتشه ؟؟؟مگ‌شیر نمیدی ؟

ن من پهلو کوچیک تر میخوام😭😭

عشقم‌هیکل من یکسره شده شدم شبیه مستطیل 

پهلو باسن و بالا تنه یکی شده 💔😔🤭🤐🤕

گلم‌ب دکترم گفتم‌اشتهام‌خیلی رفته بالا  +استعداد چاقی خانوادگی .گفت قرش ویتامین و کلسیم رو هفته ...

منم ژنتیکی استعداد چاقی دارم یعنی خانوادگی همه چاقیم😅

سر بارداری اولم بیست کیلو اضاف کردم ده کیلوش کم شد ده کیلوش باهام موند ک موند اینسری ۱۲ کیلو اضاف کردم امیدوارم همش بره...چون خودمم قبلش ب اندازه کافی چاق بودم

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا
عشقم‌هیکل من یکسره شده شدم شبیه مستطیل  پهلو باسن و بالا تنه یکی شده 💔😔🤭🤐🤕

الهی بگردم خب تو حامله ای.منم تو دوران حاملگیم رسیدم ۷۰هنوز لاغر نشدم😭

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️مامان دوتا وروجک شیطون👩‍👧‍👦در زمینه های :ساخت و ساز ملک⛏️دعاوی خانوادگی👩‍⚖️سیاست های خانومانه😉 🌺فست فود🍔بخصوص کباب و برگر😋اطلاعات بالایی دارم😃طرفدار پروپاقرص باب اسفنجی میباشمممم😁❤️خوشحال میشم بیای پیشم دوست جون🌺 کاربری دختر قلقلی مال خودم بود که نمیدونم چرا تعلیقش کردن🫤💔
شیرخشک

ای داد همینه دیگ‌ شیر خشکیا لاعر نمیشن 

من اول برگشتم چون شیر میدادم ولی دوباره رفت بالا 

مادر شیر ده روزی ۵۰۰ کالری میسوزونه یعنی تو دو روز یه کیلو لاغر میشه !!!!!!

الهی بگردم خب تو حامله ای.منم تو دوران حاملگیم رسیدم ۷۰هنوز لاغر نشدم😭

استپ وزنی گرفتی .تورو خدا یه کاری بکن هیکل خوب حیف نیس

من منتطرم زایمان کنم شیر دهی لاغرم می کنه خداروشکر 😓🤲🤲🤲

مُردم به خدا تا سه ماه این بچه آروم و قرار نداشت. اصلا اسم بچه دار شدن میاد پشتم می لرزه   &nbs ...

اخ اخ عوصش خوب شد مامانش لاغر شد 🤩🤩🤩👍👍👍🤭🤭🤭🤭🤭