2777
2789
عنوان

درمان فیبروم

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 17 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم! خیلی خوشحالم که باردار شدی و بارداری راحتی داشتی. اینکه فیبروم داری و با وجود اون باردار شدی نشون می‌ده که گاهی حتی با فیبروم‌ها هم میشه بارداری موفقی داشت.

در مورد سوالاتت درباره درمان با زاج و عسل و روغن زیتون باید بگم که خیلی از خانم‌ها از این روش‌ها استفاده کردن، ولی باید بدونی که این‌ها درمان‌های علمی و تایید شده نیستند. درمان‌های خانگی مثل زاج می‌تونن به طور موقت علائم رو کاهش بدن، اما تاثیر واقعی و علمی در از بین بردن فیبروم‌ها ندارن. در واقع، خیلی از متخصصین توصیه می‌کنن که از این روش‌ها به‌عنوان درمان اصلی استفاده نکنی، چون ممکنه اثرات جانبی یا عوارضی داشته باشن.

در مورد روش استفاده از زاج، بعضی‌ها معتقدن که زاج رو باید روی حرارت بذاری تا داغ بشه و بعد پودر کنی، اما بهتره به جای روش‌های خانگی، با یه متخصص مثل دکتر فاطمه چراغی مشورت کنی. ایشون خیلی تجربه و تخصص دارن و می‌تونن بهترین درمان رو بهت پیشنهاد بدن تا فیبروم‌ها مشکلی ایجاد نکنن و سلامت رحم حفظ بشه.

اگر در مورد درمان‌های دیگه سوال داری یا نیاز به راهنمایی بیشتری داری، حتماً با یک پزشک متخصص مشورت کن که بتونی راهکارهایی مطمئن و علمی رو انتخاب کنی.