2777
2789
عنوان

بچه م تشخیص نقص توجه و تمرکز گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7796 بازدید | 72 پست
نه همه چیز خوب بود. راه رفتنش ب موقع. ۱۶ ماهگی جمله می‌گفت. ولی یک سال هست زیااااد تلویزیون دید  ...

تلویزیون و موبایل رو کامل کامل حذف کن یکماه دیگه خوب میشه 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین تمرکز و یه سری تکنیکا

اصلا غصه نخوریا

باید تحت نظر روانشناس خوب و همچنین روانپزشک خوب باشه هم دارو مصرف کنه هم تمرین تمرکز باهاش بشه

عزیزم فقط باید صبور باشی زمان میبره

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
عزیزم پیش روانپزشک بردین یا روانشناس؟

روانشناس بردم گفت خوبه. 

گفتار درمانگر گفت تمرکزش پایینه 

کاردرمانگر گفت تمرکزش پایینه و با بازی درمانی خیلی بهتر شد. 

میگن روانپزشک باید برد ولی شما ببر روانپزشک مگه جز دارو راهکار دیگه هم میده

سلام گلم نگران نباش پسر منم هم نقص توجه تمرکز داره هم تاخیرکلامی ولی کلاس اول را با سختی کمی با نمره ...

علایمش چی بود که شک کردین ؟؟ 

مثلا پسر من کلاس اوله اصلا دل نمیده به درسخوندن هر ۵ دقیقه بلند میشه از سر درس نمیدونم مشکلی داره یا نه ؟؟

خودتو نگران نکن .اون کلمات قلمبه سلمبه کارشناسان رو هم زیاد جدی نگیر که نقض یادگیری و غیره . والا بچه هام کلاس اول بودن یه معلم داشتن .مامانا رو بعضیهاشونو دق داد .یکی رو که چون بچه ش فوق‌العاده شیطون بود و فرستادن مشاوره وکارشناسی .گفتن بچه گیراییش پایینه وباید بره مدارس استثنایی .طفلی رو فرستادن رفت .امسال اومده مجدد شده همکلاس پسرم البته درساشم یه تلقی از پسرمن بهترهم هست . وقتی خودت می دونی بچه ت غیر عادی نیست با پشت دست بزن تو دهن هرچی کارشناسان تازه به دوران رسیدهست   

تمرین تمرکز و یه سری تکنیکا اصلا غصه نخوریا باید تحت نظر روانشناس خوب و همچنین روانپزشک خوب باشه ه ...

اول باید با کاردرمانی پیش بره شاید سرعت پیشرفتش بالا باشه. من تابستون بردم کاردرمانی گفت اگر پیشرفت خوبی کنه تا مهر ماه دیگه نیاز ب دارو نیست. بعدش هم گفت پیشرفتش خوبه دیگه من دارو ندادم و الان مدرسه می‌ره تا الان ک معلمش راضیه. و میگه خیلی خوبه. 

ولی همش فکرم مشغوله ک چرا کاردرمانی رو کنار گذاشتم آخه کار درمانگرش گفت پیشرفتش محسوس هست و اگر دو ماه دیگه ادامه بدی کلا ترخیص میشه .ولی معلمش روز اول سال گفت کنار کاردرمانی کنار بذار اگر مشکل داشت خودم بهت میگم. وتا الان ک میگه راضیم نیاز نیست ببری. 

علایمش چی بود که شک کردین ؟؟  مثلا پسر من کلاس اوله اصلا دل نمیده به درسخوندن هر ۵ دقیقه بلند ...

پسر منم همینه من فکر میکردم مشکله و بردم مشاوره. ولی الان ک میبینم تمام مادرا از همین مینالن همه هم تو مدارس عادی درس میخونن. ببین اگر داره پیش می‌ره یاد میگیره ولش کن بچه رو برچسب نزن. 

علایمش چی بود که شک کردین ؟؟  مثلا پسر من کلاس اوله اصلا دل نمیده به درسخوندن هر ۵ دقیقه بلند ...

خب تاخیر کلامی که داشت پسرم 

کلاس اول که میرفت خیلی حرف زدنش کم و بد بود ولی خب شکر خدا اختلال یادگیری نداشت

برای مشق نوشتنم اکثرا حوصله ندارن بچه ها باید یکم با تشویق و مهربانی ازش بخواید همکاری کنه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
خب تاخیر کلامی که داشت پسرم  کلاس اول که میرفت خیلی حرف زدنش کم و بد بود ولی خب شکر خدا اختلال ...

سلام عزیزم پسرتون حرف زدنش چطور بهتر شده ؟ 

بچه خواهرم الان پنج سالشه درست صحبت نمیکنه بردیمش متخصص مغز و اعصاب تشخیص داد بیش فعال و برای قرص تجویز کرد 

برای صحبت کردنشم می‌بریم گفتار درمانی کلمات میگه و کم و بیش جمله بندی سه کلمه ای 

ولی چیزی که هست اصلا با بچه‌ها بازی نمیکنه، صداش میکردیم هیچ واکنشی نشون نمیدا د(الان با مصرف فرصت تا میگیم ی چیزی بیار میاره خدارو شکر) 

تماس چشمی نداشت که الان خیلی خوب شده 

می‌خوام بدونم بچه شما هم همین علایم را داشت از نظر شما علایم بچه خواهر من اختلال توجه؟ خیلی ناراحتم برای بچمون احساس میکنم تو ی دنیایی دیگس

قرار ی نوبت ببریمش پیش روانپزشک 

یعنی با وقت گذاشتن درست میشه ؟؟ آخه مثلا دیروز میگفتم صدای آخر اسب ب هست. با هر روشی بهش میگفتم. آخر ...

خانمی دختر منم مشکل بچه شمارو داره امسال میره اول ، ولی در مورد صدای اخر و اول پیشنهادی بهتون دارم خودم معلم استثناییم 

ببینید شاید بچتون اصلا مفهوم اول و اخرو نمیدونه اول به صورت عینی یادش بدین بعد به صورت دو کلمه بگین بگین کدوم اول گفتم بعد به حروف کلمه برید در این باره اگه کتاب زمینه سازی برای خواندن امادگی تکمیلی استثنایی رو کار کنید خیلی راحت به نتیجه میرسید ، توی مسیر بچه های خودمون صبر و صبر و امید لازمه واقعا باید صبور بود

خانمی دختر منم مشکل بچه شمارو داره امسال میره اول ، ولی در مورد صدای اخر و اول پیشنهادی بهتون دارم خ ...

سلام. بله عزیزم. صبوری میخواد. امسال که تموم شد. حالا برا کلاس دوم باز بجنگم