2777
2789
عنوان

بچه م تشخیص نقص توجه و تمرکز گرفته

7796 بازدید | 72 پست

امسال باید بره کلاس اول 

یعنی چی میشه ؟ کسی تجربه داره. 

اصلا دقت نمیکنه وقتی می‌خوام چیز یادش بدم مثل کسی ک انگار اصلا نمی‌فهمه چی میگی 

با تمرین و تکرار درست میشه ولی باید خیلی وقت بزاری 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تشخیصو اگه بهترین متخصص یا بهترین روانشناس کودک داده فقط تو درساش افت می کنه ولی درمان داره 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
با تمرین و تکرار درست میشه ولی باید خیلی وقت بزاری 

یعنی با وقت گذاشتن درست میشه ؟؟ آخه مثلا دیروز میگفتم صدای آخر اسب ب هست. با هر روشی بهش میگفتم. آخر می‌گفت اسب هست. میگفتم ب هست می‌گفت اسب. انگار اصلا نمیدونه چی میگم. 

نه همه چیز خوب بود. راه رفتنش ب موقع. ۱۶ ماهگی جمله می‌گفت. ولی یک سال هست زیااااد تلویزیون دید  ...

بخاطر همونه تلویزیون گوشی تمرکز و از بچه ها میگیره

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
یعنی خودت متوجه نشدی، هیچوقت نخواستی چیزی یادش بدی، پیش نرفت؟؟؟؟؟ 

عدد تا ده یادش دادم پوستم کنده شد. یا هفت رو نمی‌گفت یا هشت. ی روز زنگ زدم دکتر گفتم یا هشت نمیگه یا نه. ازش تست گرفت و گفت عدم تمرکز و .... . همونجا ازش عدد پرسید اینم کاملا در کمال ناباوری من هم هشت گفت و هم هفت  از همون روز همیشه قشنگ تا ده میشماره. 

یعنی با وقت گذاشتن درست میشه ؟؟ آخه مثلا دیروز میگفتم صدای آخر اسب ب هست. با هر روشی بهش میگفتم. آخر ...

ن اینجوری نگو و تجربه دارم میگم وقتی حرف زدنش کامله و از سنجش در اومده ینی مشکلش سطحیه 

فقط بازیگوشه 

هر روز تاکید میکنم هر روز از یک ربع شروع کن ب پشت میز نشوندنش امروز ۱۵دقیقه فردا۱۶دقیقه اینجوری یک دقیقه یک دقیقه اضافه کن اول شاید تا ی ماه همکاری نکنه ولی بالاخره مقاومتش می‌شکنه گاهی تشر بزن ک گوش کن براش تشویق در نظر بگیر مثلا اگه همکاری کنی گوش بدی میریم پارک یا فلان خوراکی رو میخرم برات و تنبیه این باشه از چیزی ک دوست داره منع کنی 

فقط اینکه تو باید تو کارت استمرار داشته باشی 

اگه شرایط مالی اوکی بود ی مرکز کاردرمانی هم ببر چند جلسه اگه ن ک هبچی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
2810