2777
2789
عنوان

بچه م تشخیص نقص توجه و تمرکز گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7796 بازدید | 72 پست
سلام .بچه شما امسال کلاس اوله چطوره یادگیریش ؟ دختر من هیچی یاد نمیگیره

سلام خوبی ؟ بچه منم کلاس اوله. 

تابستون بردم کاردرمانی مربیش راضی بود می‌گفت داره پیشرفت می‌کنه. ولی مدرسه ک باز شد کنار گذاشتم ( نظر مربیش این بود ک ادامه بدم) . دخترتون از نظر معلمش چطوره؟؟

یعنی با وقت گذاشتن درست میشه ؟؟ آخه مثلا دیروز میگفتم صدای آخر اسب ب هست. با هر روشی بهش میگفتم. آخر ...

مدرسه ک رفت یاد گرفت. فقط گاهی دقت نمیکنه ک من میگم صدای اول یا صدای آخر. مثلا میگم صدای اول اسب چیه میگه ب. با صدای آخر قاطی میکرد. الان ک دو ماه از مدرسه گذشته تقریبا دیگه بلده واقعیتش ازش نپرسیدم ولی خب بلده بنویسه اسب. صدا می‌کشه می‌نویسی. شاید باید مفهوم اول و آخر رو بدونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان آذر ماه هست تا الان معلمش ازش راضیه و میگه پیشرفت کرده و خیلی خوبه. کارنامه آبان ماهش همش خیلی خوب بود. ولی خودم تو خونه زیاد کار میکنم باهاش. .ولی می‌دونم ک تحمل ی جا نشستن نداره و همین تمرکز رو پایین میاره

الان آذر ماه هست تا الان معلمش ازش راضیه و میگه پیشرفت کرده و خیلی خوبه. کارنامه آبان ماهش همش خیلی ...

از چند وقتگی

و چقدر تلویزیون میدید    که میگین بخاطر تلویزیون  اینجور شدن؟

لطفا برای برآورده شدن حاجتم‌یه صلوات بفرستید    هرکس دعا کرد رپلای کنه دعاشون میکنم خیر ببینید
قراره کااردرمانی ببرم. ولی آنلاین. چون تو شهرمون نداریم.  میشه بگین چ جوری پشت میز بنشونمش. رب ...

خوب گوشی و تلویزیون رو قطع کن

نزار یه مدت چیزی ببینه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
سلام خوبی ؟ بچه منم کلاس اوله.  تابستون بردم کاردرمانی مربیش راضی بود می‌گفت داره پیشرفت می‌کن ...

از نظر معلم ضعیفه

دختر من اصلا نمیشینه من باهاش کار کنم

نمیتونه بشینه

دیروز مشاور گفت اختلال توجه داره و باید ببرمش بازی درمانی 

نمیدونم تاثیر داره یانه

مضطرب نباش من تابستونی نمیدم دکتر گفته بود تو دوران مدرسه یه دونه صبح بده نصف هم بعدازظهر بده برای ...

منم مشاور گفته اگه با بازی درمانی بهتر نشد

ببرش دکتر تا دارو بده

بنظر شما از اول ببرم دکتر دارو بده بهتر نیس

الان درس ت هستند ولی این خیلی عقبه 

منم مشاور گفته اگه با بازی درمانی بهتر نشد ببرش دکتر تا دارو بده بنظر شما از اول ببرم دکتر دارو بد ...

نمیدونم عزیزم من که دکتر نیستم هرچند دکترا هم اونجور که باید دقت نمیکنن و بدون توجه به شرایط بچه دارو تجویز میکنن

حالا شما یکم با روش های اختلال یادگیری بهش اموزش بده به مربی های اختلال یادگیری تو اینستا پیام بده راهنماییت کنن 

یکی هست فرشته علی پور خیلی خوب راهنمایی میکنه ببین چی میگه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
ببخشید عزیزم ادرس پیجش برام میفرستید

https://www.instagram.com/shokufeh_alipoor/

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
از نظر معلم ضعیفه دختر من اصلا نمیشینه من باهاش کار کنم نمیتونه بشینه دیروز مشاور گفت اختلال توجه ...

من تابستون بردم کاردرمانی تأثیر داشت. کاردرمانی آنلاین بردم خودش برنامه میداد تو خونه تمرین میکردم. فعلا دارو نده عزیزم. ب منم گفتم دارو بده اگر پیشرفت نداشت ولی تو دو ماه کاردرمانی پیشرفت محسوسی داشت ک کاش دو ماه دیگه ادامه میدادم. الان کلاس اوله معلمش هم فعلا ک راضیه درس( ن) هستن. پسر من هم با خواهش التماس تشویق و ....مینشونمش یادش میدم درسهایش هم کارنامه ابانش خیلی خوب بود. خیلی از مادرا هم میگن بچه ما ب زور میشینه. ان شالله ک بدون دارو پیشرفت میکنن. من دو ماه دیگه کاردرمان گفت ادامه بده ولی معلمش گفت نیاز نیست . تا روش بازی درمانی هست ب دارو فکر نکن. اول کاردرمانی. خانه رشد تو گوگل سرج کن باهاشون تماس بگیر تست میگیرن کارنامه میدن بهش. کااردرمانگر بهت میدن خودت تو خونه باهاش کار می‌کنی بدون نیاز به حضوری رفتن.اگع خواستی شمارش رو بدم. 

از چند وقتگی و چقدر تلویزیون میدید    که میگین بخاطر تلویزیون  اینجور شدن؟

از وقتی ک دنیا اومد تا سه سالگی ک نمیدونست تلویزیون چیه. سه سالگی ک ب کرونا خوردیم تو فلش میریختم بهش نشون میدادم. اماااا پنج سالش ک بود بخاطر بارداری دومم و مریضی و افسردگی ی گوشه افتاده بودم پسرم همش پای تلویزیون بود تا بچه م بدنیا اومد دیدم چقدر گوشه گیر و عشق تلویزیون شده و ...

2810