2777
2789
عنوان

خالم جادومون کرده جیکار کنم زندگیمون راکد راکده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 35 پست
عروس خالتی؟

نه بابا من مجردم خونمو از پدرم اینا جدا کردم که این آدرس نداشته باشه عین جن و جادوگرا پیدا کرد اصلا تو کره خاکی هرجا برم پیدا میکنه انکار آدم داره من اصلا کاری بهش ندارم خوشم نمیاد ولی با احترام جلوش بودم ولی بی لیافته شهوت مغزشان پوشونده سر پیری صیغه یه معتاد ۳۵ساله شده

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

تا الانم خدا نجاتم داده ده بار به شکل مختلف داشته ترتیبمو میداده تو غذا  ادرار میریخته میداده بخوریم خودش گفت 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا خالتون با شما خوب نیست؟

عقده آبه از زمانیکه من یادمه پدر خانوادمونو در آورده میخواستم تمه جا رییس باشه مولا پسر خالم ژن نیکیره میره به زنه میگه تو نباید لباس فلان رنگی بپوشی یا برا همه بزرگ‌تری میکنه دیگه آدمم بجایی جوش میاره مولا من نودم به خط چشم میکشم بهم میگه عین ج،ن،د،ها آرایش کردی بعد خودش پیکر تراشی عمل بینی لیفت شقیقه کرده ابرو تاتو تریاک میکشه با این اوصاف جامعه اونو بیشتر قبول درره بعد پایه من میبینه پای منبر حرف میزنه

چرا قضاوت میکنی عزیزم الان من اصلا دوست ندارم نفرین کنم ولی اکه بروزی تو شرایطم گیر کردی این حرفاتو ...

من درک میکنم و سرویس شدم تا 3 هفته باطل‌ کردم آنقدر پول ب این خاکبرسرها دادم تا یکیشون بهترم کرده کارهاش تموم نشده ولی انگار تازه متولد شدم خال روحم بعد 7 سال خوب شده منطق می فهمم کامل درکت میکنم

خونتو با اب و چهار قل چهار گوشه خونت بریز

ممنون عزیزم اینقدر دعاش قویه بخدا منو هیچ کسی راهنمایی نمیکنه حتی که من نمیخوام برای اون نار بدی کنم فقط میخوام شرش از زندگیم زدور شه 

چرادشمنی میکنه؟

پانزده سالش بوده شوهرش میدن به یه مهندس فقیر بعد میگه این فقیده نمیخوام بابابزرگم طلاقظو میگیره بعد این فرار میکنه از خونه به بابابزرگم میگه تو باعث طلاق شدی این جیریه که من از کل خانواده شنیدم سر این لج میکنه کلا بی ابرو بوده از ازنا که مترب خونه میرفتن مرد نیاورده تو خونه بابابزرگم مامان اینا باهاش دعوت میکردن میگفتم چرا با اونام لج افتاده  روده تا رسیده به ما

آه چه خاله بد زاتی درخواستموقبول کن تا یه راهنمایی بکنمت

باشه عزیزم

من موقعی ک دعا یکی برام مینویسه هم میفهمم کیه هم پیش دوستم دعا نویشه دعا رو برعکس میکنم 😂😂😂بعد می ...

ای ماش منم شانس داشتم ببین این قدر دعا گرفته من حتی پیش دعا نویسم میرم اونم حرف منو نمیفهمه بخدا دلم برا خودم میسوزه یه مسلمون نیست جلوی این تفریطمون بگیره من مه نمیکم کاریش کنه فقط نزاره دعای بدش بهم برسه بخدا گناه دارم منم جوونم از بچگی تیکه پارم کردت با این دعا هاش تازه مکه رفته همش میگه به اون مکه ای که رفتم کمرش بزنه الهی

عزیزم من منظورم این نیست دلش و شکستید یا ابروشو بردی که . منطور اینه این طلسما همه چرته مشکل و دعوای ...

حرف تو زدی تو هم دل منو شکوندی اون خدا شاهده ما مار بدی در حقش نکردیم اونه که همه جا مبشینه میگه اینا دیونه آن ج،ن،د،ه،آن اون همیشه فحش میده فکر کن اپل صبح بهت بگه الهی جوون مرگ بشی الهی ناکام بمیری خوب تو مادرت برات زحمت نکشیده ناراحت نمیشه حالا چون اون بچه نداره 

چرا؟؟؟؟؟؟کارای خالت را میگم    دلیلش؟؟؟؟

افریطس دوس داره رییس باشه بهت میگه بمیر باید بمیری بعد مردی بهت میگه عه چرا مردی بلند شو در این خد دخالت توی زندگی آدما میکنه الان تشنته میگه آب نخور دو دیگه دیگه میگه تانکر آب بخور شهوت مغزداغون کرده