2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها پنج ماهه خب بگووووو دیگ تازه رفتین زیر یه سقف نگران نباش من از خیلیا شنیدم بعد ازدواج تا یکی دوس ...

😐امیدوارم حرفات شوخی بوده باشن

میگه شب تنها میخوابه

تو میگی قلق؟

قطعا نمیره عمه مادرشو ببینه یا پیش زن میره یا مواد میزنه

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!

شوهرت لابد بچه سال هست یا اینکه به اندازه ی کافی دوستت نداره، در هر صورت این کاری که انجام میده هیچ توجیه منطقی نداره، زود پسر دوماد میکنن همین میشه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
شوهرت لابد بچه سال هست یا اینکه به اندازه ی کافی دوستت نداره، در هر صورت این کاری که انجام میده هیچ ...

لعنت ب اون مامانا

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
پیام اصلا هیچوقت نده نه الان نه هرگز همیشه بمون بیاد حضوری صحبت کنید تو پیام نه لحن مشخصه نه هیچی ، ...

آفرین خیلی حرفت درست بود.خیلیییی به قلبم نشست حرفت.

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
😐امیدوارم حرفات شوخی بوده باشنمیگه شب تنها میخوابهتو میگی قلق؟قطعا نمیره عمه مادرشو ببینه یا پیش زن ...

خب من فقط حرفایی که به من زدنو خوندم همه ی حرفارو ک نمیشینم بخونم عزیزم یچیزایی اوایل پیش بیاد میتونه بعد درست شه ولی ینی یهو بعد ازدواج مواد میکشه! این چیزا بنظرم اوایلم مشهود بوده بهش دقت نشده پس من فقط فک کردم مشکلشون سر لج کردن ارتباط با دوستاشو ایناس وگرنه کسی ک ذات خراب باشه یا معتاد دیگ تکلیفش مشخصه ک!

خب من فقط حرفایی که به من زدنو خوندم همه ی حرفارو ک نمیشینم بخونم عزیزم یچیزایی اوایل پیش بیاد میتون ...

یهو مواد نمیکشن ک

ادم متوجه نمیشه معتاده یا نه

مثلا مصرف گل

یهو مواد نمیکشن کادم متوجه نمیشه معتاده یا نهمثلا مصرف گل

چی بگم والا ولی خب چاره ای جز صحبت کردن هست ؟ منم میگم باید بشینن صحبت کنن چه بزرگ‌ترو واسطه کنن چه خودشون نمیشه گف از اول بسم الله طلاق بگیر ک 

چی بگم والا ولی خب چاره ای جز صحبت کردن هست ؟ منم میگم باید بشینن صحبت کنن چه بزرگ‌ترو واسطه کنن چه ...

چی بگم والا

پنشنبه جمعه میره

و پنشبه شب انگار تنها میخوابه🥲

اینو میدونم مردارو مرگ زده کلا الان مرد بد داریم و مرد بدتر خودشونو تکلیفشون باخودشون مشخص نیس!

🥲