2777
2789
عنوان

چن تا خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 72 پست
خب دور از جونت اونا خرن ازدواج کنی نمی تونی پیشرفتی تو زندگیت بینی درگیر خاله زنک بازی و خانواده شوه ...

چه ربطی داره زن عمو من ۱۷ سالش بود عقد کرد دانشگاه تهران رشته ژنتیک قبول شد الانم داره برا دکترا میخونه عمومم همینطور 

کاربری دست چند نفره❤️✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخوامش اما رومم نمیشه هنوز ندیدم پسر رو اما مامانم خیلی تعریفش و میکنه چه قیافه چه شخصیت

رو نمیخواد ببین قلبت چی میگه اگه ببینیش هر روز ذوق میکنی بعد ی بیس چارساعت دلت میره براش هنوز بعد دوسال ک کامل شناختیش خوب و بد رو دیدی سختی مشگلات رو دیدی ببین میتونی بمونی اگه میتونی برو جلو 🤲

چرا هعی میگید زوده شاید دوسش داره بعدا شد۲۶سالشه عاقل عاقل شد کیس خوب نیومد جوابگویید؟

بچه 17 ساله دوست داشتن رو چی میدونه؟؟؟ دوست داشتن یعنی چی اصن . توی این سن بچه ها تحمل قسط و بدهی و بی پولی دارن ؟ توان حل مشکل دارن؟ زرتی یه آدم بی تجربه رو وارد 1 دنیایی بکنیم که آدم بزرگاش توش موندن ؟ 2 ماه که گذشت و همه چی عادی شد دعوا و درگیری شروع میشه بعدم حرفای تکراری که بچه بودم نفهمیدم الان میخوام طلاق بگیرم 

چه ربطی داره زن عمو من ۱۷ سالش بود عقد کرد دانشگاه تهران رشته ژنتیک قبول شد الانم داره برا دکترا میخ ...

گلی اینا استثناعه باید کلی نگا کنی تو زندگیت از یه هر صد نفر ممکن یه نفر همچین چیزی ازش دربیاد درستش اینه توی زندگیت مستقل بشی دستت توی جیب خودت باشه یکم دنیا دیده بشی که اگه آسیبی تو زندگیت دیدی پاشی بعد دنبال شوهر کردن باشی ایناییم که تو اینستا میبینی از سن کم ازدواج کردن دنبال پولن که منو تو نگا کنیم تبلیغ بگیرن

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

مادرت عاقله مثله مامان من.من‌حتی دانشجوی پزشکی اومد مادرش که اجازه بگیره واسه خواستگاری مامانم گفته بود به هیچ وجه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین رد نکنی همه رو...ک از اونور بوم میفتی.. اینجام ول کن میگن بالا۳۰ نمیدونم فلان..اینا همونان ک خودشون ۵۰بار دور قرآن خوندن برا ی خاستگار..لطفا عاقل باش هم درس بخون ادامه بدن هم انتخاب درست کن..

خوب  می‌کنه  هفده سال  مال ازدواج  نیست که

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بچه 17 ساله دوست داشتن رو چی میدونه؟؟؟ دوست داشتن یعنی چی اصن . توی این سن بچه ها تحمل قسط و بدهی و ...

هم پدر من از لحاظ مالی سطح بالایی هست اما پدر اون خودشم پیش باباش کار میکنه🙂

کاربری دست چند نفره❤️✨️

حرفتو بزن به مامانت بعدا پشیمون میشی 

رفته رفته خواستگارها بدتر میشن و منفعت طلب تر 

اونی که الان میخواد ت نه به فکر درآمد و شغلته نه منفعت 

فقط تو شناخت و تحقیق سنگ تموم بذارید و زود عقد نکنید 

طولانی آشنا بشو و آشنایی رو‌ فضای احساسی نکن که وابسته بشی انقد موشکافانه همه رفتارهاش نگاه کن و تحلیل کن ک دقیق بشناسی

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺