2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

44 بازدید | 7 پست

سلام وقتتون بخیر

فردا امتحان داریم . یکی از صفحات کتاب رو هیچ جوره متوجه نمی‌شدم ‌. سرچ هم کردم خیلی پیچیده توضیح داده بود . از دوستای نزدیکمم پرسیدم گفتن متوجه نشدیم و نمیخونیم.

تو گروه کلاس دانشگاه ، بچه ها داشتن سوالاشونو میپرسیدن . من اصلا تو گروه نیستم ولی خب پرسیدم کسی فلان صفحه فلان تیتر رو متوجه شده ؟

یکی از پسرامون پرسید سوالم چیه

منم گفتم که این قسمت رو متوجه نشدم 

حدود یه صفحه بود

دیگه جواب نداد . هر چند قبل تر گفته بود که این فصل رو نخوندم ‌. الان کلی دارم نشخوار ذهنی میکنم که چرا اصلا تو گروه سوال پرسیدم الان فکر میکنن من خنگم و نمیفهمم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حس بد نداشته باش😑 اگه مثل من بری جایی که همیشه فیلم میگرفتی و بهت بگه نداره و نمیتونه بگیره چه احساسی بهت دست میده؟ اصلا مهم نبود این

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

اینم حس بدی نداره

افسرده شدم اخه علتش رو بعدا فهمیدم چون ساده میپوشم جواب نمیدن بعضیا ولی خب قضیه اسی خب پسره یاد نداشته جوابشو

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

افسرده شدم اخه علتش رو بعدا فهمیدم چون ساده میپوشم جواب نمیدن بعضیا ولی خب قضیه اسی خب پسره یاد نداش ...

چه ربطی به ساده پوشی داره اون فروشندست اصلا براش مهم نیست فقط می‌خواد جنسشو بفروشه