2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
تععداد دروغگو های آماتور زیاده

برعکس بخاطر مچ گیری از تاپیکای قبل. خیلی داره کم میشه و حرفه ای میشن.  

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلله

امیدوارم دستتم زود خوب بشه 🙏🌹🩵

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
2805

من به شخص یه هفته سه تا تاپیک دارم از التماس مردم میگم گزارش برام بزنین تا کی باید التماس کنیم لطف کنین زودتر حذف تاپیک حق ماست رو بزارین چکاری مردیم از رو انداختن تغییر اسمم ک نداریم هیچی ب هیچی بلاک ک نداریم 

هر شخصى كه اول توهين ميكنه رو تعليق كنيد

نه اينكه كسى كه از خودش دفاع ميكنه رو تعليق كنيد

نى نى يارها يه مدت دو طرف رو تعليق ميكردن به هر دو طرف تذكر ميدادن

مهدكودک نیست که به دو طرف تذکر داده شه

خیلی ها اینجا بی دلیل تعلیق شدن 

قابلیت های جدیدی مثل گذاشتن فیلم و حذف کامنت خودمون رو هم اضافه کنید

قبلا با یک سری ترفندها میشد حذف کرد ولی بعد از مدتی دیگه نشد کامنت خودمون رو حذف کنیم 

نی نی یار ۳ و نی نی یار شب خیلی خوب به تگ کردنشون رسیدگی میکنن ولی نی نی یار پنج بیشتر فاز دوستی و مهربونی با کاربران دارن و سخت به تگ هایی که میشن رسیدگی میکنن

امیدوارم رسیدگی کنید 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
من با نظر شما کاملا مخالفمممممم اینجا فضای مجازیه چرا باید باور کنیم گول بخوریم و اصلا توجه ک ...

عززیزم

من خودم بارها دست کسانی رو تو سایت گرفتم از لحاظ مالی

ولی قبلش باید بتونی بفهمی فرد واقعا درغگو هست یا نه

موضوع داستان نیست

موضوع کمک به همنوع هست

مثلا طرف نوشته بچم گشنس میری میبینی تاپیکای قبلش راجع به نمره امتحان کلاس هفتمش تاپیک زده

حالا اون پول رو هم حتما واسه من میخواد مامانش نمی‌ده 

اینجوری می‌دونی چقدر بی اعتمادی پیش میاد

یا طرف میگه یک روان شناس کمکم کنه پول ندارم برم

بعد یه بچه متوسطه میگه من مشاوره تو فقط باید طلاق بگیری

میری میبینی تاپیکای قبلش راجع به دعواش با داداشش نوشته

یا بارها یادمه چقدر با تاپیک یکی خودم و بقیه گریه کردیم رفتم از تو تاپیکاش درآوردم دیدم اصلا دروغ میگه

یکیش چند سال پیش بود یادمه طرف عکسشون هم گذاشت که خونشون آتیش گرفته پدر مادرش مردن

رفتم از تو تاپیکاش متوجه شدم محل زندگی اینا با محل آتش سوزی که روزنامه زده ولد دو شهر متفاوته

عزیزم حذف تاپیک درد و دل خوبه 

اماااااااااااا

بدیهاش بسسسسسسسسسسیااااررررر

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

ببینیم و تعریف کنیم!

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام،هیچوقت فکر نمیکردم انتخاب همسر و ازدواج انقد سخت باشه ، تو این روزا واقعا نیاز به انرژی خوبتون دارم تا بتونم تصمیم درست بگیرم بوس به همتون عزیزای دلم ❤️🌝(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)
2810