2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
چرا نی نی یار حذف تاپیک رو زیاد نمیکنید تعداد ادمیناشو .که فقط سه چار ساعت اونم دلبخواهی پاک میکنه . ...

وقتی عکس شخصی میذارین یعنی عکس خودتون عکس فرزند عکس خانواده نیم رخ یا قسمتی از صورتتون رو میذارین شیفت هر نی نی یاری هست تگ کنین که بردارن عکس رو نمیشه که دو روز بمونه ممکنه بره گوگل سعی کنین زیر سه دقیقه عکس رو بردارین حتما اگر نشد ما رو تگ کنین

شیفت نی نی یار سه صبح تا 5 غروب هست از شنبه تا چهارشنبه

شیفت من از شنبه تا چهارشنبه 5 غروب تا یازده شب هست و 5شنبه و جمعه ها و تعطیلات رسمی از صبح تا یازده شب

شیفت نی نی یار شب از یازده شب به بعد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
من با خط خودم تو سایت نیستم پیامک تبریک دوسالگی عضویت تو نی نی سایت برای شوهرم اومد با اسم کاربری ...

برای امضا تون .فقط تو تشت اب گرم بشینیم؟چیزی داخلش نریزیم؟

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربران مرد کنار اسم کاربریشون برچسب باشه (شبیه این برچسبی که شما الان دارید: مدیر، نی نی یار، استارتر)

این برچسب مدیر و استارتر همزمان که هردو شون تقریباً یه معنی میدن و امکانات سایت درهمین حد هست که استارتر تاپیک مدیر هم باشه بهتره یکی ش حذف بشه

یه فکر هم برای کاربرای زیر 15سال بشه خیلی خوب میشه

توی اعلانات اگه اضافه بشه که هر اعلان مربوط به کدوم تاپیکه خیلی خوب میشه، مثلا فلان کاربر در تاپیک فلان (یکی دوکلمه اول موضوع تاپیک) پسندید یا برای اینکه توضیحات مختصر بشه با علامت قلب و ریپلای مشخص بشه

واسه من همچین پیامی نیومده تا حالا 

برای من اومد

مامان ۳ ‌کله پوک تولد دوسالگی عضویتت مبارک

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
2805
برای امضا تون .فقط تو تشت اب گرم بشینیم؟چیزی داخلش نریزیم؟

نه همون آب گرم کافیه

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
برای من اومد مامان ۳ ‌کله پوک تولد دوسالگی عضویتت مبارک

وای😂شوهرت چی گفت

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
چچ.مسخره دیگ این پیامک چیه میفرستن اه چ بده اینجوری 

کلا باید با کاربریتو پاک کنی 

من الان دودلم 

پسرم هم ناراحت شد گفت آخه ۳ کله پوک؟

وای😂شوهرت چی گفت

اون خداروشکر زیاد توجه نکرد

پسرم خیلی دنبال اسم کاربریم بود

هروقت تو سایت بودم میگفت اسمت چیه

که دیگه فهمید

وقتی عکس شخصی میذارین یعنی عکس خودتون عکس فرزند عکس خانواده نیم رخ یا قسمتی از صورتتون رو میذارین شی ...

من دستم شکسته

با دست شکسته دارم می‌نویسم

برای ماها که از سال ۹۳ اینجاییم خوب واضحه که نباید تاپیک ها حذف بشه چون تاریخچه شخصیت یک فرده که میشه با چک کردن اون فهمید درغگو هست قابل اطمینان هست بچه هست مرده یا چی

نی نی سایت با این حجم از کاربر اگر امکان حذف تاپیک داشته باشه غیر قابل استفاده میشه چون دیگه هیچی رو نمیشه تشخیص. داد

الآنم یک مشت دروغگو و بیمار و یا جوگیر و یا مرد که میخوان لو نرن دارن این بی نظمی هارو میکنن

خواهش میکنم بخاطر یک تعداد زیاد بچه دبستانی سایت رو دچار مشکل نکنید

ما قدیمیا جزو گروه معترضین نیستیم

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
وای      سه کله پوک

خجالت کشیدم اون لحظه    

من دستم شکسته با دست شکسته دارم می‌نویسم برای ماها که از سال ۹۳ اینجاییم خوب واضحه که نباید ...

والا من بچه دبستانی نیستم دوتاهم بچه دارم کاشکی یاد بگیری توهین نکنی قدیمی و جدید هم ندارن ادب مهمه 

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
والا من بچه دبستانی نیستم دوتاهم بچه دارم کاشکی یاد بگیری توهین نکنی قدیمی و جدید هم ندارن ادب مهمه& ...

شکما نمیدونی چقدر به نفعتون هست که باشه تاپیکا

چون تجربه کافی نیست

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
شکما نمیدونی چقدر به نفعتون هست که باشه تاپیکا چون تجربه کافی نیست

منو قانع کن خب شما که کاربر قدیمی هستی ؟

تو را من دیده ام با او ، بماند حال و احوالم ،بهم می آمدید اما،توسهم قلب من بودی ،من یقین دارم کسی ظرف دعارو جابه جا کرده تو را من آرزو کردم کسه دیگر تورا دیده
من دستم شکسته با دست شکسته دارم می‌نویسم برای ماها که از سال ۹۳ اینجاییم خوب واضحه که نباید ...

منم موافقم باشما

تو یکی از تاپیکا گفتم ریختن سرم 

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
2810