2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40985 بازدید | 865 پست

سلام لطفا اممان حذف ندین ولی بقیه رو درست کنید مثل قدیم ک هروز میتونستیم هروز یکیو حرف کنیم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با خط خودم تو سایت نیستم

پیامک تبریک دوسالگی عضویت تو نی نی سایت برای شوهرم اومد با اسم کاربری

من اسم کاربریمو نگفته بودم 

آخه چرا پیامک میفرستید؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

لطفا پروفایل ها رو رسیدگی کنید یک هفته س من گزاشتم ولی تایید نمیشه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
یا خود خدا! پیام می‌ره برای خطی که باهاش عضو هستیم؟

آره پیامک میفرستن فکر کن  

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

واقعا نمیفهمم چرا تاپیک میزنید که بعدا التماس کنین حذف بشه🙄🙄🙄

مثل این میمونه حرفتونو پیش کسی بگین و ازش قول بگیرین جایی نگه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤سلام .شما هم گفتین که مشکل عکس گزاشتن سایت درست میشه حالا دو سه ماه بیشتره درست نشده هنوز .لطفا بگین بعد از چند سال قراره قابلیت حذف تاپیک بیاد تو سایت 

فقط میخوایم بدونیم که چند چند باشیم با خودمون الکی انتظار نکشیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

....
سایت کلی مشکل داره یکی دوتا نیست منه نوعی عکس گذاشتم دوس دارم زود حذفش کنم تا دو روز وایسم نی نی ی ...

وقتی عکس شخصی میذارین یعنی عکس خودتون عکس فرزند عکس خانواده نیم رخ یا قسمتی از صورتتون رو میذارین شیفت هر نی نی یاری هست تگ کنین که بردارن عکس رو نمیشه که دو روز بمونه ممکنه بره گوگل سعی کنین زیر سه دقیقه عکس رو بردارین حتما اگر نشد ما رو تگ کنین

شیفت نی نی یار سه صبح تا 5 غروب هست از شنبه تا چهارشنبه

شیفت من از شنبه تا چهارشنبه 5 غروب تا یازده شب هست و 5شنبه و جمعه ها و تعطیلات رسمی از صبح تا یازده شب

شیفت نی نی یار شب از یازده شب به بعد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2810