2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام خانوم تهرانی.

امکان حذف تاپیک چیزی نیست که بگید الان میخواید به سایت اضافه کنید.

این حقی بوده که ما قبلا داشتیم و ازمون سلب شده. 

همینطور امکان لایک و دیسلایک کردن.

امکان حذف پست خودمون در تاپیک خودمون و دیگران.

امکان حذف پست دیگران در تاپیک خودمون.

راستش نی نی سایت بجای پیشرفت، پس رفت کرده.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

یه اپلیکیشن برای نی نی سایت درست کنید که راحت وارد بشیم 

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
سلام خانوم تهرانی. امکان حذف تاپیک چیزی نیست که بگید الان میخواید به سایت اضافه کنید. این حقی بوده ...

باریکلا ..قبلا داشته اینارو ولی پسرفت کرده ...

نمیکنه چون سرچ کنیم چیزی تو گوگل سایت نی نی سایت میاد بالا ..در هر زمینه ای ..

چرا کاسبی خودشون ببندن انقد بازدید. دارن 

خانم تهرانی جان سلام و عرض ادب 

عزیزززم اعتراض دیگه ای که بنده دارم اینه که چرا نی نی یارهااا قبل بررسی تاپیک و محتوای اون اقدام به حذف تاپیک میکنن فقط به علت گزارش یک عده که مشکل دارن 

همونطور که خودتون بهتر از من میدونید روزانه صدها شاید هزارها تاپیک زده میشه اغلب قریب به اتفاقشون هم تاپیک های بی محتوااا ی جنسی ،خیانت ،بحث های خاله زنکی خانواده همسررر و امثالهم هستش  خیلیاشون هم نه تنها  حذف نمیشن ،پر بازدید هم میشن متاسفانه 

در عوض تاپیک مدیریت مخارج و درامد های بنده با ویوی بالای چهار میلیون با تعداد صفحات بالای ۴۰۰۰تا و لایک بالای ۱۶۰۰تا که نشون از پرمخاطب و به طبع مفید بودن و کاربردی بودنش داره تاپیکی که تو این اوضاع نابسامان اقتصادی شاید کورسوی امیدی برای مدیریت پولهای خردو اندکمون باشه تا لاقل بتونیم دخل و خرجمون رو مدیریت کنیم چراغ راهی باشه برای نوعروسامون حتی مجردهامون که از همون اول زندگی نحوه مدیریت بهتر رو یاد بگیرن  به خاطرررر گزارش ناحق و نا به جای یک عده که اسمی جز عقده ای بودن نمیتونم روشون بزارم حذف کردن و الان سه روزه تو تاپیکای دیگم یکسره نی نی یارها رو تگ میکنم متاسفانه پاسخگو نیستن و بر نمیگردونن @مونا_تهرانی     🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔😔😔🥺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

رنگ سایت رو به سبز یا آبی یا سبز آبی تغییر بدید. بخدا رنگ صورتی چشممون اذیت میکنه. قرمز و صورتی باعث دعوا بین کاربرا میشه و آدما رو خشمگین میکنه. ولی رنگ آبی آرامبخشه

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
2810